Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Cissi Forss har fått sitt andra barn – visar upp nyfödda dottern

16 nov, 2020 
AvSaga Pettersson
AvElin Jonsson
Cecilia Forss.
Cissi Forss och Fredrik von der Esch har fått sitt andra barn! Det blev en liten dotter som Cissi nu visar upp på Instagram.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker om Cissi Forss som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Cissi Forss som du kanske inte visste

Trots att 2020 är ett skitår för många så har Cecilia ”Cissi” Forss, numera Cecilia von der Esch, fått vara med om lyckliga och fina stunder. Som när hon gifte sig med sin stora kärlek Fredrik von der Esch, och som nu – när hon fått sitt andra barn!

Första bilderna på dottern

Det är i ett inlägg på Instagram som Cissi delar med sig av att hennes och Fredriks andra dotter kommit till världen – och i inlägget får vi se det nya lilla livet på två fina bilder på mamma och dotter ihop!

”Nu är hon här – vår andra dotter och Fredrikas lillasyster! På bilderna knappt tre dagar gammal men idag redan en vecka! Så älskad, så självklar och helt oemotståndlig!”, skriver Cissi i inlägget. Bland kommentarerna väller varma gratulationer in.

Sedan tidigare har makarna dotter Fredrika, och vad Fredrikas lillasyster har fått för namn har Cissi inte berättat. Och förutom att ha fått en lillasyster så har Fredrika i år hunnit börja på förskolan!

Annons

”Tack och kärlek tillbaka! Dessutom har den blivande storasystern gjort sin första vecka på föris, med ryggan laddad med det viktigaste - handsprit och banan”, skrev Cissi i ett inlägg där hon tackade sina följare för alla hälsningar och lyckönskningar kring hennes andra graviditet.

Cissi Forss namnbyte

Cissi och Fredrik gifte sig för drygt en månad sedan, och i samband med det bytte Cissi efternamn.

”För en vecka sen fick jag honom – mitt livs stora kärlek, och med det har jag även bytt namn! Men bara efternamnet. Förnamnet är detsamma”, skrev Cissi i ett inlägg på Instagram.

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Cissi Forss hemliga bröllop med Fredrik – byter namn

Ryan Reynolds om hur det är att uppfostra tre döttrar med Blake Lively

Gravida Elsa Hosk berättar om namnvalet till dottern

Annons