Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Chrissy Teigens tabbe – förolämpade Katy Perry

10 mar, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Katy Perry och Chrissy Teigen
Det blev ett pinsamt möte mellan Chrissy Teigen och Katy Perry efter att den sistnämnde uppträtt på presidentinvigningen tidigare i år.
Teigen menade att ge en komplimang till artisten, men råkade istället förolämpa henne.
– Jag ville bara dö, säger hon om skamkänslorna.
Annons
5 Saker om Katy Perry du inte vissteBrand logo
5 Saker om Katy Perry du inte visste

När Joe Biden svors in som president och Kamala Harris blev USA:s första kvinnliga vicepresident i januari ställde en stor samling världsartister upp för fira dagen.

Lady Gaga sjöng nationalsången, Jennifer Lopez framförde This land is your land och America the beautiful, och Bruce Springsteen sjöng Land of hope and dream. Bara för att nämna några!

John Legend uppträdde också och framförde Nina Simones Feeling good, och med sig som stöd hade han sin fru Chrissy Teigen.

Hon berättar nu i en intervju med Jimmy Fallon om ett pinsamt möte som hon hade med Katy Perry under invigningen.

Teigens nervositet inför mötet med Perry

Katy Perry framförde ju sin superhit Firework samtidigt som fyrverkerier lyste upp natthimlen i den amerikanska huvudstaden. När hon var färdig kom Chrissy Teigen fram och hälsade.

– Jag minns att jag var så rädd, för vi sprang på Katy Perry och jag säger alltid så duma saker. Jag blir alltid så nervös och gör tabbar. Jag hade inte träffat Katy på väldigt länge ba: ”Åh, jag hatar vanligtvis fyrverkerier, men det där var fantastiskt, det var fint”, berättar Teigen.

Annons

”Jag skämdes så”

Hon inser då att Katy Perry tolkade orden fel, och trodde att modellen menade ”fireworks” som i titeln på låten som precis framförts och inte det engelsk ordet för fyrverkerier.

– Jag ville bara dö, jag skämdes så. Och ba: ”Nej, nej, nej! Inte Firework!”, fick hon då förklara.

– Jag ska alltid hålla på så, säger Chrissy Teigen uppgivet i intervjun.

Hon står dock på sig angående sin åsikt om fyrverkerier.

– Det är som dålig improvisationsteater som håller på i två minuter, det är för länge. Jag förstår heller inte grejen med fontäner, berättar Chrissy Teigen som nu håller på med sin tredje kokbok.

Foto: TT

Annons