Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Chrissy Teigen har påbörjat IVF-behandling

22 feb, 2022 
Chrissy Teigen
Stjärnparet Chrissy Teigen och John Legend planerar att utöka familjen genom provrörsbefruktning. På Instagram berättar Chrissy Teigen hur IVF-behandlingen påverkar henne.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 saker du vill veta om Chrissy TeigenBrand logo
7 saker du vill veta om Chrissy Teigen

Knappt två år efter Chrissy Teigens missfall planerar nu hon och maken John Legend på att bli gravida igen. På sociala medier avslöjar Chrissy Teigen att hon har påbörjat en IVF-behandling.

”Heeej! Jag skrev om det i mina stories men jag ville bara att ni skulle veta att jag har påbörjat en IVF-behandling för att spara så många ägg jag kan och som förhoppningvis kan skapa friska och starka embryon”, skriver hon.

"Jag har helt ärligt ingenting emot sprutorna... de får mig att känna mig som en läkare/kemist... men svullnaden är en bitch. Så jag ber er allra ödmjukast om att sluta fråga mig om jag är gravid, för även om jag vet att ni har goda intentioner så känns det bara så jobbigt eftersom jag är motsatsen av att vara gravid! Och snälla, sluta fråga folk om de är gravida.”

Chrissy Teigens missfall – förlorade sonen Jack

Det var hösten 2020 som Chrissy Teigen och John Legend väntade sitt tredje barn, sonen Jack. Chrissy har tidigare berättat att hon och John vanligtvis inte brukar bestämma deras barns namn i förväg men av någon anledning hade de börjat kalla bebisen i Chrissys mage för Jack. Jack skulle födas i början på 2021, men i september drabbades Chrissy av kraftiga blödningar i underlivet och fick åka in akut till sjukhus.

Annons

När missfallet väl var ett faktum skrev Chrissy på Instagram att:

”Vi är chockade och i den typ av djup smärta som du bara hör om, den typ av smärta som vi aldrig känt förut. Vi lyckades aldrig stoppa blödningarna och ge vårt barn de vätskor han behövde, trots påse efter påse av blodtransfusioner. Det var helt enkelt inte nog”.

Chrissy har tidigare varit öppen med att hon och maken John har haft svårt att få barn. Både dottern Luna Simone, 5, och sonen Miles Theodore,3, tillkom via provrörsbefruktning. Men med Jack blev Chrissy gravid på naturlig väg.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons