Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Chrissy Teigen gravid igen – avslöjar i musikvideo

14 aug, 2020 
AvNina Nyström
Chrissy och John på gala
Modellen Chrissy Teigen, 34 och artisten John Legend, 42 väntar sitt tredje barn. Avslöjandet kom i musikvideon till John Legends nya musikvideo Wild.
Annons

I videon får man följa paret på en romantisk och lekfull dag vid stranden och på en fartfylld bilresa i en cabriolet. I sluten av videon får man även se familjens två barn med på stranden – och i den sista scenen visar Chrissy Teigen upp sin mage, med John Legends händer om den. Senare under dagen visade hon även upp magen på Instagram Stories.

Par sedan 2006

De har varit ett par sedan 2006 (då de träffades i en musikvideo!) och gifte sig 2013 i Italien. Tillsammans har de sedan tidigare dottern Luna, 4, och sonen Miles, 2.

Att det skulle komma ett litet syskon var inte oväntat, redan under graviditeten med Miles pratade Chrissy Teigen öppet om att hon gärna kunde tänka sig fler barn.

– Jag vill bara ha massa bebisar! berättade hon i en intervju i Us Weekly. Det har dock inte alltid varit lätt för paret. De fick försöka i flera år innan första barnet blev till.

Samtidigt kände hon en viss tvekan över att tillbringa en stor del av åren mellan 30 och 40 med att vara gravid.

Annons

De tankarna verkar hon nu ha släppt, i alla fall för ett tredje barn. John Legend verkar också vara en fantastisk partner i småbarnskaoset.

– Jag har en man som verkligen älskar hela upplevelsen. Han håller om min mage på natten, sjunger för den, vill vara där för mig. Jag är verkligen lyckligt lottad, sade hon då till tidningen.

Visar småbarnslivets oglamourösa sidor

Coola Chrissy Teigen har under åren varit öppen och visat upp en ocensurerad bild av livet som nybliven mamma och bjudit på både mer lättsamma saker som nättrosor till grava bristningar och förlossningsdepression.

Känner du igen upplägget med avslöjandet förresten? Jepp, Katy Perry gjorde nästan exakt samma sak för bara några månader sedan, när hon avslöjade att hon väntade sitt och Orlando Blooms första barn!

Se musikvideon när Chrissy Teigen och John Legend avslöjar att de väntar barn nummer tre:

Foto: TT

Källa: People

LÄS MER:

Annons
Annons