Chloë Sevigny har blivit mamma – det här ska bebisen heta

Chloe Sevigny

Stort grattis till 45-åriga Chloë Sevigny, som precis fött sitt första barn. I en Instagrampost visar hon upp den lyckliga lilla familjen – och avslöjar bebisens namn.
07 maj, 2020

I början av året avslöjades det att skådespelerskan var gravid med sitt första barn. Pappan är pojkvännen Siniša Mačković, chef för ett konstgalleri i New York. Han och Chloë Sevigny uppges ha varit ett par i cirka ett och ett halvt år.

Bebisen föddes på Mount Sinai sjukhus i New York lördagen den 2 maj och nu har paret visat upp lyckan på Instagram. På denna första bild på den lilla familjen tackar skådespelerskan sjukhuset för mod, uthållighet och vänlighet. Hon riktar även ett särskilt tack till sjuksköterskorna för att de varit så milda och tålmodiga. Hon skickar också en välsignelse till andra familjer som föder barn i dessa tider.

Orolig över att föda i coronatider

Chloë Sevigny har tidigare under graviditeten pratat om oron kring att föda barn i det hårt drabbade New York i coronatider och i en intervju har hon berättat att hon till och med drabbades av en kraftig panikattack när hon fick höra att det fanns en risk för att pojkvännen inte skulle få vara med under förlossningen. Som tur är verkar det ha löst sig, men coronaviruset har så klart påverkat upplevelsen av förlossningen. På paparazzibilder från när paret lämnar sjukhuset med sin nyfödda bebis kan man se att de gör det iförda såväl munskydd som handskar.

Chloe Sevigny och Sinisa Makovic med sin bebis

Nyblivna föräldrar i coronatider.

Det ska Chloë Sevignys bebis heta

För bara några veckor sedan erkände Chloë att de inte hade bestämt namn ännu. Spekulationerna kring vilket namn den coola Boys don’t cry-skådisen skulle döpa sitt barn till var många.

Men nu har de bestämt sig – i posten avslöjar paret att det är en liten Vanja Sevigny Mačković! Så fint! Här i Sverige är Vanja ofta ett flicknamn, men med tanke på hashtaggen ”ilovemyboys” är Chloës bebis en pojke.

Foto: TT

Källa: Vanity Fair, The Cut

LÄS MER:

Alla kändisar som blivit föräldrar 2020 – hela listan

Kändisarna som väntar barn 2020

7 svenska kändisar som har blivit mammor efter 40