Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Charlize Theron visar semesterbilder med döttrarna Jackson och August

27 dec, 2021 
AvElin Jonsson
Charlize-Theron-barn-
Oscarsvinnaren Charlize Theron är inte den som gärna delar med sig av sitt privatliv.
Nu under semestern gör hon ett undantag och visar upp båda döttrarna Jackson och August i skidbacken!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker du kanske inte visste om Charlize TheronBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Charlize Theron

Hollywood-aktrisen Charlize Theron, 46, firar julsemestern tillsammans med döttrarna Jackson, 9, och August, 6, i skidbackarna! Den ljuvliga och juliga resan delar Charlize Theron med sig av på sina sociala medier, vilket hör till ovanligheten då hon sällan väljer att visa upp sina döttrar.

”God jul från min familj till alla era familjer”, hälsar Charlize Theron på sin Instagram samtidigt som hon visar en bild på döttrarna i rosa skidglasögon och svarta hjälmar.

Charlize Theron om dottern: Trodde först hon var en pojke

I början av 2012 adopterade Charlize Theron sin dotter Jackson, och ett par år senare, 2015, blev familjen komplett när hon även adopterade dottern August. I en intervju från 2019 i Daily Mail berättade skådespelaren att Jackson, som föddes till pojke, sedan tre års ålder identifierat sig som en flicka.

– Jag trodde först att hon var en pojke. Men när hon var tre år gammal tittade hon på mig och sa ”Jag är ingen pojke”, sa hon i intervjun samtidigt som hon förklarade att hon omfamnade hela processen.

Annons

– Så nu har jag två underbara döttrar som jag, precis som alla föräldrar, vill skydda och se utvecklas på sitt sätt.

Så är Charlize Theron som mamma

Charlize Theron som själv växte upp i Sydafrika berättade i samma intervju att hon upplever att många i landet lever utan tillgång till information och därmed lever i halvsanningar. Hon gjorde klart att hon uppfostrades att göra tvärtom.

– Min mamma lärde mig att man måste våga öppna upp. Du måste veta, att när livet är slut, att du levt utifrån den sanning som du själv är bekväm i. Och att det inte finns något negativt i det, sa hon samtidigt som hon förklarade hur hon tar med sig sin livsfilosofi in i sitt föräldrarskap.

– Mitt jobb som förälder är att omfamna dem och älska dem, och se till så att de har allt som behövs för att kunna vara sig själva.

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons