Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Triangle of Sadness-skådisen och modellen Charlbi Dean död

30 aug, 2022 
AvLinda Strömbäck
Charlbi Dean
Den sydafrikanska skådespelaren blev bara 32 år gammal.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: Kändisar som gått bort 2021Brand logo
VIDEO: Kändisar som gått bort 2021

Den sydafrikanska skådespelaren och modellen Charlbi Dean gått bort, bekräftar Deadline. Enligt tidningen ska hon gått bort i måndags efter att hon plötsligt insjuknat i en oväntad sjukdom.

Charlbi Dean karriär

Charlbi Dean har dem senaste månaderna blivit hett omtalad i samband med Ruben Östlunds nya film Triangle of sadness. I filmen spelar Charlbi Dean huvudrollen som modellen Yaya som tillsammans med sin pojkvän Carl åker med på en lyxkryssning. När yachten sjunker blir de strandsatta på en öde ö med ett gäng miljardärer och en städerska. Filmen vann en guldpalm efter premiären i Cannes tidigare i år. Charlbi har även prytt omslag för GQ och ELLE under sin tid som modell.

Annons

Charlbi Dean har gått bort

Enligt uppgifter till Deadline kommer Charlbis bortgång som en chock. Hon ska dött på ett sjukhus i New York City efter att en oväntad sjukdom kommit plötsligt. Charlbi Dean blev endast 32 år gammal.

Källa: Deadline, Foto: TT, Instagram

SE OCKSÅ: Här är 4 kändispar som gjort slut under 2022Brand logo
SE OCKSÅ: Här är 4 kändispar som gjort slut under 2022

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons