Carpool Karaoke blir en egen tv-serie – men utan James Corden

Carpool Karaoke blir en egen tv-serie – men utan James Corden

Han har bjudit på det ena guldklippet efter det andra när han sjungande skjutsat runt världskändisar som Adele, Sia och One Direction. Nu blir James Cordens "Carpool Karaoke" en egen tv-serie.
10 mars, 2016

Knappt någon har väl missat det underbara klippet när Adele rappar till Spice Girls tillsammans med James Corden. Det har visats över 87 miljoner gånger på Youtube och är en av anledningarna till varför Carpool Karaoke blivit vårt solklara favoritinslag i ”The late, late show”.

Inslagen, där programledaren James Corden åker runt med tunga kändisar som Mariah Carey, Justin Bieber och One Direction, medan de sjunger halsarna av sig till radion, bjuder på sig själva och blir intervjuade, har visats över 412 miljoner gånger på Youtube.

Nu ska konceptet växa till en helt egen tv-serie, skriver The Hollywood Reporter.

Men det blir inte med James Corden som programledare. I stället sätter sig den amerikanske komikern och musikern Craig Robinson bakom ratten.

En liknande utveckling såg vi förra året, när Jimmy Fallons populära segment Lip Sync Battle blev en egen serie med LL Cool J och Chrissy Teigen som programledare.

Läs också: Justin biber fick skjuts av James Corden och Carpool karaoke till Grammys