Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Carolina Gynnings tankar kring kroppens förvandling under graviditeten

20 apr, 2021 
AvSaga Pettersson
Carolina Gynnings tankar kring kroppens förvandling under graviditeten
Carolina Gynning väntar sitt tredje barn, som beräknas komma till världen i juni. Nu berättar hon om sina tankar kring den förändrade kroppen.
Annons
Allt om Gynning och Viktors kärlekshistoriaBrand logo
Allt om Gynning och Viktors kärlekshistoria

Carolina Gynning är gravid med sitt tredje barn, och sitt första gemensamma barn ihop med kärleken Viktor Philipson. Och nog längtas det en hel del efter att det lilla ska komma till världen, från bådas håll.

”Mamma och Pappa väntar på dig din lilla busunge!”, skrev Viktor i ett inlägg på Instagram för bara veckor sedan, när han delade en bild där han håller om Carolina.

Carolina Gynning väntar dotter nummer tre

Sedan tidigare relation har Carolina döttrarna Alicia och Adele, och i magen ligger nu ännu en dotter. Det var i podcasten Berg och Gynning hittar sig själva, som Carolina har ihop med vännen Carina Berg (som vid tillfället också var gravid med sitt tredje barn), som de båda avslöjade att de väntar döttrar!

Annons

Tankarna kring kroppens förändring

Innan Carolina Gynning försökte att bli gravid med sitt tredje barn hade hon minst sagt legat i gällande träningen. Hennes kropp var vältränad, något vi då och då fick ta del av på bilder på hennes Instagram. Och i och med kroppens förvandling under den pågående graviditeten undrar hon över om hon kommer att få tillbaka sin kropp som den var innan.

”En fråga jag ställer mig just nu är ? Kommer jag någonsin få tillbaka den här SUPERKROPPEN? Visst är det allra viktigaste att bebis kommer ut och är frisk och kry och att allt går bra med förlossning osv... Men det skulle ju va skönt att se ut såhär när man kommit hem från BB”, skriver Carolina Gynning i ett inlägg på Instagram.

Bland kommentarerna finns det många som påpekar att superkroppen ju är den med en bebis i magen.

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons