Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Carolina Gynnings mörka upptäckt i familjen: “Har mördat”

20 aug, 2021 
AvElin Jonsson
gynnings släkting är tydligen en mördare.
Samtidigt som Carolina Gynning funderar på att skaffa sig ett fjärde barn, får hon en inblick i sin familj via släktforskning. Och då kommer det fram att en av Gynnings avlägsna släktingar är en mördare.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Se Carolina Gynnings stilresa genom årenBrand logo
TV: Se Carolina Gynnings stilresa genom åren

Carolina Gynning blev i juni mamma till dotter nummer tre. Dottern Vilda är hennes första barn ihop med Viktor Philipson, och sedan innan är Carolina Gynning mamma till döttrarna Adele och Alicia.

”Mitt hjärta exploderar av kärlek. Välkommen till världen Vilda Aurora Gisela Philipson Gynning . Vi mår bra och vi är lyckligast i världen”, skrev Carolina Gynning på sina sociala medier strax efter dotterns födsel.

– Alltså det var en drömförlossning, säger Carolina Gynning i TV4-programmet Efter Fem nu.

planerar för ännu ett barn – veckor efter förlossningen

Carolina Gynning forsätter att ge detaljer om sin tredje förlossning, samtidigt som hon slår fast att hon är väldigt taggad på att låta den lilla familjen växa ytterligare, och nu vill hon skaffa sig ännu en liten knodd. Bara veckor efter Vildas födsel.

Annons

– Det var en dröm. Den var så otroligt enkel. Det gick så snabbt och jag kände att jag hade en sådan kontroll på allt! Och jag sprack ingenting! Och direkt när hon kom ut så kände jag bara såhär: Nu är det dags för en ny!, säger Gynning om förlossningen.

Vidare resonerar Carolina Gynning om fördelen med att skaffa sig ett fjärde barn, men kommer snabbt in på livet som nyförlöst trebarnsmamma.

– Första två dagarna så var jag bara själv med Vilda, men sedan kom ju mina andra två döttrar och då kände jag bara ”Wöw! Det här är många barn liksom!” Men när man väl kommer in i det, och tjejerna är ju så pass stora nu. Sju och nio. Så dom hjälper ju mig jättemycket!

Carolina Gynning avslöjar familjehemligheten

Men innan det eventuellt är dags för att försöka sig på ännu en graviditet, passade Carolina Gynning på att djupdyka lite längre bak i tiden vad gäller sin egen familj. I samband med Kanal 5:s nya program Vem tror du att du är? fick Carolina Gynning möjligheten att veta mer om sin familj genom släktforskning.

Annons

Utöver att Carolina Gynning fick reda på att hennes tidigare släktingar ofta drogs till prästyrket och en stor del av familjemedlemmarna var synska, spirituella och andlinga människor – fick hon även veta något som hon inte riktigt skulle vilja kommit fram i tv.

Carolina Gynnings släkting var en mördare

– Vissa grejer är ju sådär, lite jobbiga... Det var ju någon som begick ett sådant pass grovt brott så att han hamnade på fästningen i Göteborg, säger Gynning och refererar till Nya Älvsborg – som under hela 1700-talet användes som fängelse.

– Och ja. Det är ju jobbigt att höra att en släkting har mördat folk och sådär. Det är ju jobbigt, fortsätter hon samtidigt som hon slår fast att det var väldigt långt tillbaka i släktledet.

– Det var hur många hundra år sedan som helst. Och, men ja det är ju väldigt spännande, spännande att få höra om min pappas sida också. Å höra om hans släkt... Men jag vet liksom inte hur mycket jag får avslöja, förklarar Gynning också – eftersom programmet inte haft premiär ännu.

Foto: TT

TV: Gynning och Philipson har fått barn - här är allt du vill vetaBrand logo
TV: Gynning och Philipson har fått barn - här är allt du vill veta

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons