Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Carolina Gynnings beslut tre månader innan förlossningen

01 apr, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
Nu sticker Gynning till Ibiza!
Efter en lång och tuff resa mot att bli gravid, väljer Carolina Gynning nu, tre månader innan beräknad förlossning, att unna sig en semestertripp till Ibiza!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Allt om Gynning och Viktors kärlekshistoriaBrand logo
Allt om Gynning och Viktors kärlekshistoria

Nu bär det av mot varmare breddgrader för gravida Carolina Gynning, som beräknas föda sin tredje dotter i slutet på juni. Flickan kommer bli pojkvännen Viktor Philipsons första barn, och han ser fram emot att få bli pappa!

– Viktor har inga barn sedan tidigare så vi ville ha ett gemensamt! Han tycker det känns fantastiskt. Han älskar äventyr och det är det största äventyret hittills, berättade Carolina Gynning för Femina tidigare i år, och tillade att han blev väldigt glad över att få veta att han ska bli pappa.

Konstnären och tv-profilen har sitt tillhåll på Ekerö, sedan har hon även en lyxig kvart på party-ön Ibiza. Nyligen gick Carolina Gynning även och unnade sig en fjällstuga mitt i skidbacken – i Härjedalen, bara ett stenkast från väninnan Carina Bergs stuga.

Annons

Carolina Gynnings tuffa år

Det senaste året har inte varit en dans på rosor för Carolina Gynning. På grund av coronapandemin har Gynnings företag haft det svårt, där hon i april förra året tvingades korttidspermittera flera anställda. Och parets gravidkamp var tuff och utdragen, en tid innan hennes nuvarande graviditet drabbades hon av ett missfall som tog hårt.

Så nu är det hög tid för Carolina Gynning att packa väskorna för hon ska bege sig till sin lägenhet i Spanien för att ladda batterierna och fylla på D-vitamin-banken.

– Jag har alltid haft mycket energi, det händer saker hela tiden. Men vissa dagar är jag bara så less på tillvaron. Jag har ju ett ställe på Ibiza, det är min drömplats på jorden och jag längtar dit så himla mycket just nu. Jag har liksom ingenstans att tanka energi längre, förklarade hon i Amelia nyligen.

Nu åker gravida Carolina Gynning till Ibiza

Och nu var det så dags! I dagarna tar Carolina Gynning flyget mot sin drömplats på jorden för att samla energi, sola, bada och njuta av solnedgångar.

”Snart ska jag bada i solnedgångar, tre dagar kvar till Ibiza”, lät hon sina följare veta samtidigt som hon visade upp en vacker bild på en solnedgång.

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons