Carolina Gynning och Viktor Philipson är inte överens om dotterns namn

15 jun, 2021 
AvElin Jonsson
Carolina Gynning och Viktor Philipsons beslut om dotterns namn
Carolina Gynning föder sitt tredje barn vilken dag som helst. Men ännu är hon och pojkvännen Viktor Philipson inte överens vad gäller den kommande dotterns namn.
Annons
Carolina Gynnings stilresa genom åren
Carolina Gynnings stilresa genom åren

Carolina Gynning är just nu gravid med sitt tredje barn, och den lilla flickan som ligger i magen kommer bli det första gemensamma barnet med kärleken Viktor Philipson. Dottern är beräknad komma vilken dag som helst. Sedan innan har Carolina Gynning döttrarna Alicia, 8 (snart 9), och Adele, 7.

Carolina Gynning om dotterns namn

I ett podcast-avsnitt av Gynning & Berg – Hittar sig själva diskuterade Carolina Gynning och Carina Berg om framtida namn på den lilla som beräknas komma lagom till Midsommar.

– Jag har några namn som jag sitter och klämmer på..., förklarade Carolina Gynning samtidigt som hon gjorde klart att hon och Viktor Philipson inte var helt på det klara vad gällde dotterns namn då.

Annons

Carolina Gynning: Vi är inte överens överhuvudtaget

I det senaste avsnittet av podcasten tar Carolina Gynning och Carina Berg upp namndiskussionen igen, detta efter en fråga av en lyssnare. Och nu gör Carolina Gynning klart att det som tidigare bara var samtal nu övergått i ett smärre gräl. Carolina Gynning och Viktor Philipson är inte överens vad gäller dotterns namn.

– På den lilla nya som kommer när som helst, vill jag helst inte avslöja namnet ännu... För det är lite privat. Men nu är det så här: Vi kan inte enas överhuvudtaget, skrattar Gynning och fortsätter:

– Så hon kommer få två, säger hon och förtydligar att hon själv kommer kalla flickan vid ett namn, och Viktor Philipson vid ett annat.

– Och, ja, då får det vara så. Tills att vi kanske känner att det blir ett av namnen liksom. Det kanske blir något helt annat tillslut. Jag tycker alltid att mina barn har så jäkla många olika namn, säger hon och förklarar att barnet kanske hade ett annat namn när det låg i magen till det att barnet kom ut.

Annons

Carolina Gynning om dottern Adeles namn

Och visst stämmer det att hennes barn får nya namn. Carolina Gynning har tidigare berättat om sin sjuåriga dotter Adele, som själv gärna ger sig nya namn.

– Hon har velat heta Elsa väldigt, väldigt länge... Och sedan har hon ju velat heta Spiderman, det var också väldigt länge hon hette det. Spiderman för hela slanten. Spiderman Gynning är liksom för bra! Och hon får byta om hon vill!

– Och hon passar bättre att heta Spiderman Gynning, än att heta Adele Gynning.

Foto: TT

Annons