Carina och Erik Berg har fått sitt andra barn – det ska dottern heta

12 mar, 2021 
AvSaga Pettersson
CARINA OCH ERIK BERG HAR FÅTT SITT ANDRA BARN – DET SKA DOTTERN HETA
Carina och Erik Berg har fått sitt andra barn, en liten dotter som fått namnet Juno!
Annons
Carina och Erik Berg har fått barn
Carina och Erik Berg har fått barn

Nu har Carina och Erik Bergs andra barn kommit till världen. Det berättar Carina i ett inlägg på Instagram, där hon visar upp familjens nya lilla tillskott.

”Juno Karin Elsa Berg. Äntligen är du här. Mamma och pappa älskar dig”, skriver Carina Berg.

Sedan tidigare har Carina och Erik Berg sonen Otto ihop, och Carina är även mamma till Holger som hon har ihop med Kristian Luuk.

Erik Bergs ord om lyckan

Även Erik Berg har delat med sig av lyckan på sin Instagram, och på bilden han publicerat ser vi Carina Berg ligga bredvid dottern Juno i sängen.

”Äntligen en ny medlem i vårt gäng. Hej Juno”, skriver Erik i inlägget.

Carina Berg om barnkampen

Det var i höstas som Carina Berg gick ut med att hon väntade sitt tredje barn. Och trots att hon sitter här idag med en nyfödd liten Juno så har vägen till hennes två senaste graviditeter har varit annan än enkel. Något som Carina Berg kommer att dela med sig av i sitt nya program Var fan är storken?, en serie om ofrivillig barnlöshet. Serien har premiär nu i vår.

Annons

”Efter fem ivf-försök, fyra missfall och tusen tårar kom han till slut. Lilla älskade O. Vår resa var knöglig och svår, men vi är långt ifrån ensamma om den erfarenheten”, berättar Carina Berg i ett inlägg på Instagram. Hon fortsätter:

”Kunde liksom inte släppa tanken.”Var fan är storken?” är en serie om ofrivillig barnlöshet. Berättelser från par som är mitt uppe i resan mot ett älskat barn, experter som berättar om hisnande forskning, myter, bullshit och sanningar om barnalstrande. Och vår historia förstas”.

Foto: Instagram

Annons
Innehåller annonslänkar