Carina Bergs nya serie om ofrivillig barnlöshet: Var fan är storken?

01 mar, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
carina berg 2021.
Snart får vi se Carina Berg i nya programmet Var fan är storken, i vilken vi får följa hennes och maken Erik Bergs tuffa gravidkamp och samtidigt möta andra par i samma sits.
Annons
Det här är ofrivillig barnlöshet
Det här är ofrivillig barnlöshet

Inom kort blir tv-profilen Carina Berg och hennes fotbollsspelande make Erik Berg föräldrar till sitt andra gemensamma barn, en liten dotter! Det var i slutet på oktober som de annonserade den härliga nyheten om att den lilla bebisen kommer lagom till våren. Så lilla sonen Otto som paret har tillsammans kommer nu bli storebror inom kort.

Carina Bergs svåra kamp till att bli gravid

Carina Berg har längre varit öppen om sin tuffa gravidkamp med parets första son Otto.

”Efter fem ivf-forsok, fyra missfall och tusen tarar kom han till slut. Lilla alskade O”, börjar Carina Berg berätta på sina sociala medier och menar tvåårige sonen Otto.

Annons

Carina Bergs nya program Var fan är storken?

Eftersom att Carina Berg vet att paret inte är ensamma om att kämpa hårt för att få ett barn, väljer hon nu att göra ett program om ofrivillig barnlöshet. Där hon kommer möta andra par som kämpar med att få till en graviditet.

”Var resa var knoglig och svar, men vi ar langt ifran ensamma om den erfarenheten. Glad att fa beratta att mitt nya program pa discovery+ handlar om detta. Kunde liksom inte slappa tanken”, säger hon om nya programmet Var fan ar storken? som har premiär i vår.

Det får vi se i tv-serien om ofrivillig barnlöshet

Carina Berg och Erik Bergs resa kommer också skildras i programmet där ämnet stöts och blöts med andra personer i samma sits och experter.

”Det ar en serie om ofrivillig barnloshet. Berattelser fran par som ar mitt uppe i resan mot ett alskat barn, experter som berattar om hisnande forskning, myter, bullshit och sanningar om barnalstrande. Och var historia forstas. Sa som den var. Langtar tills ni ska fa se. Premiar i var.”

Foto: TT

Annons
Innehåller annonslänkar