Carina Bergs gravidbild med Carolina Gynning – visar gemensamma lyckan

12 jan, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Podkollegorna Carina Berg och Carolina Gynning väntar båda barn. Nu delar vännerna med sig av deras stora glädje tillsammans – och berättar om längtan efter framtiden.
Annons
Allt om Gynning och Viktors kärlekshistoria
Allt om Gynning och Viktors kärlekshistoria

I slutet av oktober förra året berättade Carina Berg den glada nyheten att hon och maken Erik Berg väntar sitt andra barn. De har sedan tidigare sonen Otto, och tillsammans med sin förra partner Kristian Luuk har hon också sonen Holger.

I sin och Carolina Gynnings podcast, Gynning & Berg – hittar sig själva, avslöjade Carina Berg hur hon berättade för maken om den nya graviditeten.

– Jag hade ett test liggande så tog jag det på morgonen och sen gick jag in till Erik som halvsov med Otto klockan fem på morgonen. Och så sa jag "nej men är det blivande tvåbarnspappan Erik som ligger här". Han bara tittade på mig och bara började tvärgråta på en sekund. Jag höll upp testet så han fattade vad jag sa, sade hon i podcasten.

Carolina Gynning väntar sitt tredje barn

Podkollegan och vännen Carolina Gynning är också hon gravid. Det här avslöjade konstnären på Instagram förra veckan. Då lade hon upp bilder på sin gravidmage och skrev:

Annons

”Ett nytt liv växer inom mig... Det är den största välsignelsen... Jag kan inte tro att det är sant. Väntar på ett mirakel”.

Carolina Gynning har sedan tidigare två barn, döttrarna Alicia och Adele från förhållandet med ex-pojkvännen Alexander Lydecker. Hon har också sedan en tid tillbaka varit öppen med sin önskan om att skaffa barn tillsammans med sambon Viktor Philipson, så det är lätt att förstå hennes stora lycka när det väl blev till.

Carina Bergs glädje för vännen

Glada tider för podkompisarna, alltså! Och deras lyssnare blev förstås besvikna när de fick veta att det inte kommer något avsnitt den här veckan, utan att de snällt får vänta på att höra om Carolina Gynnings gravidglädje.

Som plåster på såren till fansen har Carina Berg lagt upp en bild på sig själv och vännen när de står och jämför sina gravidmagar.

”Vi ska dra barnvagn ihop och är så glada och runda och gull-bulliga!”, skriver hon till bilden på Instagram.

Annons

Bild: Jimmy Wixtröm, Karin Törnblom/TT

LÄS MER:

Annons
Innehåller annonslänkar