Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Carina Berg visar för första gången en bild på dottern Junos ansikte

01 jul, 2021 
AvSaga Pettersson
Trebarnsmamman Carina Berg delar flitigt med sig av sitt liv med barnen på sociala medier. Nu får vi för första gången se den fyra månader gamla dottern Junos gulliga ansikte!
Trebarnsmamman Carina Berg delar flitigt med sig av sitt liv med barnen på sociala medier. Nu får vi för första gången se den fyra månader gamla dottern Junos gulliga ansikte!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Carina Berg om IVF-försöken och kampen för att få barnBrand logo
Carina Berg om IVF-försöken och kampen för att få barn

I mars tidigare i år blev Carina Berg trebarnsmamma, när hennes och maken Erik Bergs dotter Juno kom till världen. 2019 blev Carina och Erik föräldrar åt sonen Otto, och från äktenskapet med Kristian Luuk har Carina Berg sonen Holger.

”Juno Karin Elsa Berg. Äntligen är du här. Mamma och pappa älskar dig”, skrev Carina Berg i ett inlägg på Instagram när hon annonserade den lillas födsel. Bara ett par dagar efter födseln la hon upp den ärliga bilden om småbarnslivet på Instagram som hon hyllas för.

På sina sociala kanaler delar Carina Berg ofta med sig av livet med småbarn, och nu får vi för första gången se en bild på lilla Junos gulliga ansikte.

Annons

Nya bilden på dottern Juno

”Hon blir så glad av en go filt. Och jag blir så glad av henne. Så det svämmar över”, skriver Carina Berg i inlägget med den nya bilden på dottern. Och bland kommentarerna är det onekligen många som blir glada över att få se den lilla tjejen.

Fina anledningen bakom namnvalet

Dottern Juno är döpt efter ett av Carina Bergs favoritbagerier i Köpenhamn, staden som Erik bodde i när paret träffades, där han hade proffskontrakt i fotbollsklubben Köpenhamn FC.

– Hon är döpt efter ett bageri i Köpenhamn som hade de smörigaste bullarna, har Carina Berg förklarat i sin podcast Gynning & Berg hittar sig själva. Hon berättade vidare:

– När vi blev ihop gick vi på det här bageriet i Köpenhamn som då heter Juno Bakery. Det är bullar man inte behöver bre extra smör på.

Namnet Juno är för övrigt ovanligt i Sverige, och endast 660 personer i hela landet har det som tilltalsnamn.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons