Carina Berg är gravid – väntar barn med Erik Berg

Carina Berg och Erik Berg

Carina Berg väntar barn ihop med sin Erik. På Instagram delar paret med sig av den glada nyheten.”Så tacksam och lycklig att jag bara grinar”, skriver Carina Berg.
01 augusti, 2019

Carina Berg och Erik Berg gifte sig förra året under ett vinterbröllop i december. Närmare bestämt i Vemdalens kyrka i Härjedalen under en lördag när temperaturen visade mer än 20 minusgrader. Och nu väntar de barn ihop. På Instagram har Carina Berg publicerat en bild på sig själv där hon sitter på stranden och visar upp sin gravidmage.

Efter en knölig uppförsbacke där vi visst skulle ödmjukas ner på knäna var det till slut en liten som ville hänga kvar.

Så tacksam och LYCKLIG ATT JAG BARA GRINAR”, skriver hon.

”Grillar korv och kokar plutt”

Även Erik har delat med sig av nyheten på sin Instagram. Där visar han upp en bild på Carina som står och grillar.

Hon grillar korv och kokar en liten plutt åt oss. Jag är bra tacksam över henne och livet”, skriver han.

Den glada nyheten har resulterat i ett regn av grattisönskningar. På en kvart fick Carina Bergs inlägg över 600 kommentarer. I kommentarsfältet hittar vi bland annat Mia Parnevik som skriver ”Älskart” och Pernilla Wahlgren som skriver ”Å vilken lycka! Vad fint! Grattis!”. Även Nour El Refai, som också väntar barn, önskar grattis.

Förlovade sig 2018

Carina och Erik förlovade sig i april förra året. Även den nyheten valde paret att gå ut med på Instagram. Erik beskrev dagen som den bästa i hans liv. Och nu växer familjen.

Carina Berg har tidigare varit gift med Kristian Luuk. Hösten 2016 ansökte dem om skilsmässa. Paret har en son tillsammans.

Läs mer:

Carina Bergfeldt i Sommar i P1 – talar ut om mörka uppväxten

Nytt avsnitt: Under huden med Carina Berg

Poddar om graviditet, förlossning och mammaliv – 14 tips