Cardi B om svåra förlossningen: “Jag förlorade så mycket blod”

Cardi B.

TT
I början av september blev Cardi B och Offset föräldrar till sitt andra barn.
Nu berättar rapstjärnan om den svåra förlossningen.
01 oktober, 2021
TV: Cardi B – 7 saker du inte visste om artisten
1:18

Efter reklamen: TV: Cardi B – 7 saker du inte visste om artisten

(1:18)

Slå på ljud

Belcalis ”Cardi B” Almánzar, 28, och Kiari ”Offset” Cephus, 29, välkomnade den 4 september i år sitt andra barn. Det blev en liten son, vars namn de ännu inte avslöjat.

Nyheten lät de meddela via Instagram där Cardi B delade en bild på henne och maken sittandes i en säng på förlossningen. Cardi B håller sin nyfödde i famnen medan Offset sitter intill henne på sängkanten. De tittar kärleksfullt ned på barnet som är insvept i en blå filt medan Cardi B har en Louis Vuitton-filt om benen.

Cardi B om sin galna förlossning

Pappa Offset delade också han med sig av den glada nyheten genom att lägga upp en bild på sin nya son och skriva “Kapitel 5” i bildtexten, som en blinkning till att han redan har fyra barn. Han har nämligen fem barn med fyra olika kvinnor.

Nu efter en knapp månad börjar Cardi B komma in i livet som tvåbarnsmamma, och på Instagram berättar hon nu att hon fått väldigt många positiva kommenterar om sin kropp efter graviditeten. Det tackar hon också för och klargör att hon inte gjort någon operation.

Dessutom avslöjar hon lite angående sin ”jävligt galna förlossning”, som hon kallar den.

– Jag förlorade så mycket blod, säger Cardi B och lovar att återkomma mer om vad som hände.

Cardi B och Offsets kärlekshistoria

Cardi B och Offset har haft ett något stökigt förhållande. De gifte sig i september 2017 och i juli året därpå kom deras första barn, dottern Kulture Kiari. Men i december 2008 separerade de, på grund av att Offset varit otrogen. De skiljde sig dock inte, och i oktober 2020 återförenades paret. Och nu kom alltså barn nummer två till världen.

Foto: TT

TV: 5 snackisar från veckan som gått
0:39

Efter reklamen: TV: 5 snackisar från veckan som gått

(0:39)

Slå på ljud