Cara och Poppy Delevingne har en okänd syster – här är Chloe Delevingne

01 nov, 2021 
AvJessica Rådne
poppy, cara och chloe delevingne
Modell- och skådissyrrorna Cara och Poppy Delevingne är välkända ansikten på Hollywoods röda mattor. Så visste du att de har en syster till? Här är den mer anonyma Chloe Delevingne.
Annons
TV: Cara Delevingne – 6 saker du inte visste om modellen
TV: Cara Delevingne – 6 saker du inte visste om modellen

Modellen Poppy Delevingne, 35, slog igenom som statist i musikvideon till Maroon 5 hitlåt Sunday Morning 2004. Hon är en av tre döttrar till den brittiska fastighetsmogulen Charles Delevingne och hans fru Pandora.

Poppy Delevingne
I mitten av systerskaran Delevingne finner vi modellen Poppy Delevingne.LAURENT LAURENT VU/SIPA/Shutterstock

Poppy växte upp i Londons societetsmiljö, gick i privatskola och flyttade så småningom till New York där hon delade lägenhet med skådespearen Sienna Miller, 39. Modellkarriären har genom åren innefattat gig för Louis Vuitton, Marc Jacobs och Burberry. Vid sidan om modelljobbet har Poppy även pysslat med skådespeleri – precis som lillasystern Cara.

Annons

Cara och Poppy delade lya i Hollywood Hills

Cara Delevingne, 29, har vi kunnat se i filmer som Paper Towns (2015), Suicide Squad (2016) och Tulpanfeber (2017). Hon har även gått på catwalken för modehus som Chanel, Karl Lagerfeld och Stella McCartney.

Cara Delevingne
Lillan i skaran är Cara Delevingne, modell och skådis.Nancy Rivera/Bauergriffin.com / MEGA

Då både Cara och Poppy har satsat på Hollywood har de även passat på att bo ihop i drömmarnas stad.

– Det här var verkligen vår chans att skapa det perfekta drömhuset för systrar. Det är ett mirakel att vi fortfarande orkar med varandra!, sa Poppy inför inflytt.

Annons

Tidigare i år sålde de dock sin lyxiga pastelldröm till villa belägen på attraktiva Hollywood Hills. Utgångspriset? 31 miljoner kronor.

Livet leker alltså för Cara och Poppy, så nu ska vi osökt titta närmare på deras mindre kända syrra, Chloe Delevingne.

Äldsta systern Chloe Delevingnes familjeliv i London

Chloe Delevingne är 36 är och gift för andra gången. Hon och nuvarande maken Edward Grand bor med sina två barn, sonen Atticus och dottern Juno, i ett stort hus på landet i Oxfordshire utanför London.

Chloe Delevingne och edward Grand
Storasyster Chloe Delevingne med maken Edward Grand.Nick Harvey/REX

När Hello Magazine fick en rundtur i familjens hem, förklarade hon:

Annons

– Jag har alltid bott i London och ett traditionellt hus på landet var inget jag förstod mig på när det gällde inredning, så vi försökte göra lite av båda – modernt och old school.

Till yrket är Chloe affärskvinna och modell. Hon engagerar sig i välgörenhetsprojekt och frotterar sig, trots livet på landet, gärna med societeten i London. Storasyster Delevingne är sin mer anonyma tillvaro till trots också mycket aktiv i sociala medier. På Instagram postar hon bilder ur sitt liv.

I mitten på oktober i år postade Chloe ett bildspel med barnen och maken från ett besök på nöjesplatsen Alton Tower som pyntats i Halloween-skrud.

”Har haft roligaste på länge”, skrev hon intill bilderna som visar familjens äventyr i nöjesparken.

Cara och Poppy förekommer också flitigt på Chloes Instakonto. På nationella systerdagen i augusti 2020 postade Chloe en bild på sig och systrarna där de sitter i morgonrockar vid en bardisk och sippar på bubbel.

Annons

”Kunde inte älska två personer mer…. räknar sekunderna tills vi är tillsammans igen”, skrev hon till sina kära systrar.

Foto: TT

Se också: 10 modeller som visar att annorlunda är vackert
Se också: 10 modeller som visar att annorlunda är vackert
Annons
Innehåller annonslänkar