Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Cameron Diaz: Därför attraheras jag inte av min makes tvillingbror

28 sep, 2021 
AvJessica Rådne
cameron diaz och benji madden
Cameron Diaz kilar stadigt med musikern Benji Madden som hon träffade genom hans enäggstvilling Joel Madden. Nu berättar hon varför attraktion endast uppstått till en av brorsorna!
Annons
TV: Se 5 kändispar som har gift sig i hemlighetBrand logo
TV: Se 5 kändispar som har gift sig i hemlighet

Skådespelaren Cameron Diaz, 49, har ett imponerande Hollywood-cv i ryggen men på senare år har hon valt ett mer stillsamt liv.

– Det var så intensivt att jobba på den nivån, det tar så mycket energi att vara offentlig. Min själ fick ett lugn eftersom jag äntligen tog hand om mig själv, har hon tidigare sagt om sitt beslut att lämna skådiskarriären bakom sig.

På ett privat plan har hon haft desto mer att göra på senare tid. I slutet på 2019 föddes hennes och maken Benji Maddens, 42, första barn. Benji och Cameron träffades genom att hon är god vän med hans tvillingbror Joel och dennes fruga Nicole Richie. När Cameron nu gästar skådiskollegan Anna Faris podcast berättar hon om mötet med sin stora kärlek – och varför hon föll för just Benji.

Annons

Träffades via Nicole Richie

– Vi träffades genom dem som nu är mina ingifta släktingar, berättar hon och syftar på makarna Nicole Richie och Joel Madden.

– Jag träffade dem först och de tuttade inte ihop oss men vi befann oss i samma rum tack vare dem, och så fann vi varann, säger Cameron.

Hon beskriver hur hon direkt fick en känsla av att ”varför har jag inte lagt märke till honom förut?” eftersom att hon fann Benji attraktiv redan vid första träffen.

joel och benji madden
Lika som bär! Tvillingbröderna Joel och Benji mAdden är trots allt mycket olika, menar Cameron Diaz.

Till saken hör att både Benji och Joel Madden har varit i rampljuset i årtionden. De är frontfigurerna i poprockgruppen Good Charlotte och har även gett ut musik som duon The Madden Brothers. Cameron visste alltså mycket väl att hennes polare Joel hade en tvilling, men hade aldrig tidigare tänkt på honom på det viset.

Annons

– De är inte alls samma, säger hon och syftar på hur Joel och Benji förvisso är enäggstvillingar, men ändå väldigt olika.

– De är väldigt, väldigt olika uppenbarligen.

Gifte sig efter åtta månader

Cameron berättar vidare om hur hon snart insåg att Benji inte bara var snygg utanpå, han var fin invändigt också.

– När jag sedan såg hur han verkligen var fick det mig att verkligen känna ”Du där, du är speciell, du är den killen, du är den dolda guldklimpen i mitt liv”.

Cameron och Benjii träffades i maj 2014 och gifte sig i januari 2015.

Foto: TT

Källa: People

TV: Se 5 saker om Cameron Diaz du kanske inte vissteBrand logo
TV: Se 5 saker om Cameron Diaz du kanske inte visste

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons