Brooklyn Beckham och Nicola Peltz har förlovat sig

Bild från när Brooklyn Beckham och Nicola Peltz förlovade sig

Brooklyn Beckham och Nicola Peltz har tagit nästa steg i sitt förhållande och förlovat sig. På sociala medier delar de med sig av kärlekslyckan – läs deras första ord här.
11 juli, 2020
KÄNDISARNA SOM FÖRLOVAT SIG 2020
Slå på ljud

Victoria och David Beckhams äldsta son, Brooklyn Beckham, har förlovat sig med skådespelerskan Nicola Peltz. Nyheten släpptes på Instagram, där paret delade med sig av sina känslor och sin kärlek till varandra:

”För två veckor sedan frågade jag om min själsfrände ville gifte sig med mig, och hon sa ja. Jag är nu den lyckligaste mannen på denna jord. Jag lovar att jag ska vara den bästa mannen, och bli den bästa pappa en dag. Jag älskar dig baby”, skrev Brooklyn Beckham på sitt Instagramkonto tillsammans med en bild på sig själv och Nicola Peltz.

Även Nicola Peltz publicerade samma bild när hon delade med sig av de glädjande nyheterna på Instagram, följt av texten:

”Du har gjort mig till den lyckligaste tjejen i världen. Jag kan inte vänta på att få tillbringa resten av mitt liv vid din sida. Din kärlek är den mest värdefulla gåvan. Jag älskar dig så mycket.”

Sågs tillsammans hösten 2019

I november förra året började det spekuleras i om Brooklyn Beckham och Nicola Peltz börjat dejta. Sedan dess har parets synt tillsammans frekvent, både i offentliga miljöer och på sociala medier.

Både Victoria och David ska vara väldigt glada över sonens förlovningslycka. På Victorias Instagramkonto finns nämligen en hälsning till paret från hela familjen Beckham:

”Så spännande nyheter! Vi kan inte vara mer lyckliga över att Brooklyn Beckham och Nicola Peltz ska gifta sig. Önskar er livslång lycka och så mycket kärlek. Vi älskar er både så mycket. Puss från David, Romeo, Cruz och Harper.”

Foto: Skärmdump Instagram

LÄS MER:  

Victoria och David Beckhams stilresa genom åren

Allt om David och Victoria Beckhams barn 2020

Victoria Beckham vann stort modepris på Peoples Choice Awards