Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Britney Spears pik efter systern Jamie Lynns nya bok: ”Vet ingenting”

13 okt, 2021 
AvElin Jonsson
britney-spears-bok-
Britney Spears lillasyster Jamie Lynn står i akt att släppa sina memoarer när som helst. Och Britney Spears verkar inte vara speciellt förtjust i detta faktum.
Nu pikar stjärnan sin syster på sociala medier, läs orden här.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Britney Spears och Sam Asghari – så träffades paretBrand logo
TV: Britney Spears och Sam Asghari – så träffades paret

Att Jamie Lynn Spears släpper en bok inom kort har redan skapat en stor uppståndelse. Innan boken den ens nått bokhandeln har det faktum mött stor kritik av storasyster Britney Spears fans.

Jamie Lynn möter kritik

Anledningen till kalabaliken var den förhandsinformation om boken som släpptes till amerikanska bokhandlar. Släppet skedde i samband med att den redan så mediebevakade Britney Spears stod i akt att bli fri sin far som stått som hennes förmyndare under flera års tid, rapporterade People.

Annons

Kritikerna menar att lillasystern har tagit tillfället i akt att skapa intresse kring sin bok i samma veva som Britney Spears varit på allas läppar. Jamie Lynns förlag dementerade dock uppgifterna illa kvickt och menade att det hela var ett misstag.

Boken uppges ha gått under arbetstiteln I Must Confess: Family, Fame, and Figuring It Out, vilket är en referens till Britney Spears debutsingel …Baby One More Time från 1998. Men i dagarna står det klart att Jamie Lynns memoarer numera har titeln Things I Should Have Said.

Britney Spears hårda ord till systern

Nu kliver även storasyster Britney Spears fram och kastar en liten skugga över Jamie Lynns nya bok. På Instagram pikar hon sin syster och skojar om att hon också borde släppa en bok.

Annons

”Goda nyheter... Jag funderar på att släppa en bok nästa år, men jag har lite problem med titeln. Kanske ni, mina fans kan hjälpa mig!!!!! Alternativ nummer ett: Shit, Jag vet verkligen ingenting. Eller kanske alternativ två: Jag verkligen bryr mig om vad andra människor tycker om mig. Vad tycker ni gänget?”, skriver Britney Spears på sina sociala medier och tar med det bladet från munnen och pyser lite lätt ut sina åsikter om syrrans nya bok.

Britney Spears lillasyster Jamie Lynn släpper sina memoarer. Efter att info läckt ut kritiseras hon – för bokens tajming och titel.

Foto: TT/Instagram

TV: Britney Spears pappa avsäger sig förmyndarskapetBrand logo
TV: Britney Spears pappa avsäger sig förmyndarskapet
Annons