Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Britney Spears ord till pojkvännen Sam Asghari efter svåra åren

26 aug, 2021 
AvElin Jonsson
britney spears och pojkvännen Sam asghari.
Britney Spears har haft tuffa år med både rättsliga tvister och familjefejder, och nu när hon är fri från sin förmyndare till far tackar hon gudarna för pojkvännen Sam Asghari som varit där för henne i vått och torrt.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Britney Spears talar för första gången i rätten om åren under förmyndarskapBrand logo
TV: Britney Spears talar för första gången i rätten om åren under förmyndarskap

Det har varit en minst sagt turbulent sommar och vår för Britney Spears, 39, som nu firar sin seger i striden mot sin far Jamie Spears, 69, som efter 13 år äntligen gått med på att säga upp sig från förmyndarskapet.

Sedan Britney Spears pappa Jamie Spears tog över förmyndarskapet 2008 har han varit ansvarig för Britneys hälsa och ekonomi. 2019 gick han tillfälligt av förmyndarskapet vilket Britney tidigare i sommar inledde en rättsprocess för att bli permanent.

Annons

Under rättegången i Los Angeles den 23 juni berättade Britney om att hon tvingats uppträda mot sin vilja, inte haft något privatliv och att hon inte fått lov att skaffa fler barn eftersom förmyndarna inte tillåter henne att ta ut sin spiral.

– Och jag vill kunna gifta mig och ha ett barn, sa Britney Spears i det uppmärksammade vittnesmålet i början av sommaren.

Efter att hon krävt att återfå kontrollen över sitt liv och sina tillgångar på 50 miljoner, valde Jamie Spears efter många om och men att avsäga sig förmyndarskapet.

Britney Spears fina ord till pojkvännen

Och vem vet, med en ny förmyndare kanske Britney Spears äntligen kan skaffa sig ett barn och gifta sig med kärleken Sam Asghari, 27. Popstjärnan och fitnessmodellen har varit ett par i fem år, och nu hyllar Britney Spears sin pojkvän på sina sociala medier.

”Inte bara har den här sötnosen stått vid mina sida under mina tuffaste år i livet, han är också en otroligt bra kock!”, hyllar Britney Spears samtidigt som hon visar upp en bild på Sam Asghari.

Annons

Sam Asgharis stöd till Britney Spears

Under hela processen har Sam Asghari såklart gjort allt i sin makt för att Britney Spears ska ha det så bra det bara går.

– Jag vill alltid det bästa för min andra hälft, och jag kommer fortsätta att backa henne till att följa sina drömmar och skapa den framtid som hon både önskar och förtjänar, berättade Sam Asghari till magasinet People tidigare i år.

– Jag är också väldigt tacksam för all den kärlek och stöd som hon får från alla sina fans världen över, och jag ser fram emot en mer normal och fantastisk framtid tillsammans med henne, fortsatte han.

Annons
spears kille sam asghari blir fotat när han visar upp armmusklerna
Sam Asghari spänner musklerna inför Brittan under deras semester på Hawaii tidigare i år.
britney spears och pojkvännen sam tar en selfie
Paret hade en liten fotosession på balkongen!
Annons
TV: Britney Spears karriär i bilderBrand logo
TV: Britney Spears karriär i bilder

Foto: TT

Annons