Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Britney Spears och Backstreet boys samarbetar på nya låten Matches

11 dec, 2020 
AvSaga Pettersson
AvElin Jonsson
Efter alla år – Britney Spears och Backstreet boys har släppt en låt ihop
90-talets popigaste artister har släppt en låt ihop! Britney Spears och Backstreet boys samarbetar på den nya låten Matches.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Britney Spears nu och dåBrand logo
Britney Spears nu och då

Så, vi undrar om det kan bli mer nostalgi än så här – Britney Spears och Backstreet boys har släppt en låt ihop! Det är på Britneys album Glory Deluxe som samarbetet Matches finns.

Britney Spears och Backstreet boys om samarbetet

“Matches featuring mina vänner Backstreet boys är ute nu!!! Jag är så exalterad över att höra vad ni tycker om vår sång som vi gjort ihop”, skriver Britney Spears i ett inlägg på Instagram, och bland kommentarerna är fansen lyriska.

Även Backstreet boys har Twittrat om glädjen över att låten ihop med Britney Spears äntligen är ute.

”Vilken ljuvlig dag det är... vi har blivit tillfrågade om det fanns utrymme för ett samarbete som detta de senaste 20 åren och nu är dagen kommen!! #BritneyXBackstreet är äntligen här!”, Twttrar det forna pojkbandet numera mansbandet och menar att det är fansen som efterfrågat en sån här mashup.

Låten finns nu att lyssna på på Spotify, och vad säger vi? Är det vad vi väntat oss av 90-talets största popikoner?

Annons

Britneys tuffa år

Britney Spears blev känd redan som 12-åring när hon medverkade i det berömda tv-programmet Mickey Mouse Club. Sedan dess har hennes liv gått upp och ned och näst intill allt hon gör blir rubriker. Hela världen har kunnat följa hennes uppgång och fall, och comebacks som följts av ytterligare bakslag.

Kort efter att hon fått ett offentligt sammanbrott 2008, där hon rakade av sig håret och gick till attack med ett paraply, beslutade amerikansk domstol att Britneys pappa Jamie Spears skulle få makten över hennes liv. Britney som har två barn, Sean Preston och Jayden, ansågs för instabil för att klara av att ta hand om sig själv och sönerna.

Och de senaste åren har världen varit mer engagerade än någonsin, under #FreeBritney är övertygade om att stjärnan far illa i pappans förmyndarskap, och vill se henne stå på egna ben. De menar också att Britney sänt ut rop på hjälp i sina sociala medier där hon till exempel ska ha kommunicerat genom att efter fansens uppmaning bära vissa färger på kläderna som ska signalera att hon är i fara.

Foto: TT

LÄS MER:

Här är de mest ikoniska frisyrerna året du föddes

90-talets popstjärnor - då och nu

Britneys Spears stora sorg – efter beslutet om barnen

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons