Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Britney Spears nya bilder med sönerna – har vuxit om ännu mer

27 dec, 2021 
AvJessica Rådne
britney spears och sönerna 2021
I början på året postade Britney Spears bilder som visade hur sönerna Preston och Jayden hade vuxit om henne. Ännu nyare bilder visar nu att de vuxit – ännu mer.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
De största kändissnackisarna från 2021Brand logo
De största kändissnackisarna från 2021

Britney Spears, 40, blev i september 2005 mamma till sonen Preston. Året därpå kom sonen Jayden till världen. Idag är sönerna 15 respektive 16 år gamla, och intresset för dem är stort bland popstjärnans fans.

Nya bilder visar att mor och pojkar gärna umgås ihop, samt att barnen fortsätter att växa om Britney på längden.

Förlorade vårdnaden om barnen 2008

britney spears med barnen 2009
Britney Spears förlorade vårdnaden om men behöll rätten till umgänge med sönerna. Här hänger de vid poolen en varm dag 2009.

Preston och Jayden har vuxit upp hos sin gemensamma pappa, Britneys ex-make Kevin Federline, 43. I samband med att Britney sattes under förmyndarskap år 2008 förlorade hon vårdnaden om sin barn. Nu är Britney som bekant en fri kvinna igen och under 2021 har sönerna börjat dyka upp allt mer vid hennes sida.

Annons

I februari i år postade ett inofficiellt fankonto bilder på Instagram föreställande Britney och hennes två barn när de poserar ihop i naturen. Munskydd täckte stora delar av ansiktet på kändisbarnen, men den detalj som stack ut ännu mer i fansens tycke var pojkarnas längd. Både lillebror och storebror var längre än mamma där de stod på varsin sida om henne.

”Älskar mig oavsett hur dumt jag beter mig”

I november 2021 postade samma fankonto en serie nya bilder på Britney och barnen. Den här gången tycktes det som om de hade vuxit ännu mer!

Annons

Bilderna är tagna under ett besök på konstutställningen Immersive Van Gogh Exhibit i Los Angeles. Britney och barnen tittade på utställningen tillsammans med goda vänner till stjärnan, vilket hon själv berättade om i ett inlägg på Instagram.

”Jag och mina barn gick till fantastiska Van Gogh-utställningen... det var så jävla coolt... jag går uppenbarligen inte ut så mycket så jag var ganska exalterad!!! Jag gick med de människor som älskar mig oavsett hur dumt jag än beter mig när jag öppnar munnen”, skrev Britney och fortsatte med lugnande ord:

Annons

”…oroa dig inte det var VIP så ingen annan var där ... vi fick verkligen leka!!!”

Se Preston och Jayden Federlines ansikten

Bilder på Britney och barnen är ovanliga men vad som är ännu ovanligare är bilder på tonåringarnas ansikten. I oktober 2021 poserade de ihop med pappa Kevin Federlines vän Eddie Morales på Instagram.

”Tänk att ha sett mina brorsbarn när de var mindre än mina handflator. Se nu hur vackert livet och guds verk är”, skrev Eddie och berömde samtidigt Kevins faderskap.

”Nu kommer världen förstå vilken fantastisk pappa han är”, skrev han.

Foto: Instagram

Annons