Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Britney Spears gör comeback – med Elton John

26 jul, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Det var länge sedan vi fick höra något nytt med Britney Spears.
Men snart är det dags. Hon har nämligen spelat in en låt tillsammans med Elton John.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Britney Spears bröllop - allt du vill vetaBrand logo
Britney Spears bröllop - allt du vill veta

Det går framåt för Britney Spears. Nyligen gifte hon sig med sin Sam Asghari. Och bröllopet var verkligen sagolikt.

”Det var en så spektakulär dag. Jag var nervös hela morgonen, men klockan 14 slog det mig på riktigt... VI SKA GIFTA OSS! Jag fick en panikattack och sen samlade jag mig. Gänget som gjorde om vårt hem till ett riktigt drömslott var fantastiskt. Ceremonin var en dröm och festen var ännu bättre”, skrev hon och avslöjade mer och festen:

”Jag kysste Madonna igen. Och vi dansade genom natten tillsammans med Paris Hilton”, berättar Britney Spears vidare och skriver att de ramlade ihop på dansgolvet flera gånger under kvällen.

Annons

Har spelat in i hemlighet

Och nu är det dags för henne att släppa musik igen. Och det är inte vem som helst som hon har parat ihop sig med, utan självaste Elton John. Enligt Page six ska de snart ge ut en nyversion av hans klassiker Tiny dancer.

– Det här var Eltons idé, och Britney är ett jättestort fan av honom. De har spelat in en remix av Tiny dancer som en duett – och den är fantastisk, säger en källa inom musikindustrin till Page six.

Uppgiftslämnaren säger också att de var tvungna att smyga när de spelade in låten.

– Britney var i studion i Beverly hills med Elton förra veckan för en superhemligt inspelning tillsammans med uberproducenten Andrew Watt.

Då släpps låten

Han har producerat album för bland andra Justin Bieber, Miley Cyrus, Pearl Jam och Ozzy Osbourne, och vann 2021 en Grammy för årets producent.

– De har redan spelat upp den för folket på deras skivbolag och alla är så uppspelta. Den är så bra. De säger att det här kan bli sommarens låt, säger källan och avslutar:

– Britney är officiellt tillbaka. Hon har börjat jobba igen och är väldigt glad.

Låten ska släppas i augusti någon gång, och det blir den första singeln från Britney Spears sedan 2016.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons