Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Britney Spears första ord om dokumentären: Skäms över hur jag porträtteras

31 mar, 2021 
AvJessica Rådne
britney spears
Dokumentären Framing Britney Spears slog ned som en bomb tidigare i år och fram tills nu har stjärnan själv valt att ligga lågt med kommentarer. Hennes första ord är starkare än väntat.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Britney Spears nu och dåBrand logo
Britney Spears nu och då

Britney Spears uppgång och fall är temat för den dokumentärfilm som skapat stora rubriker på senare tid. I Framing Britney Spears berättas historien om hur Britney blev höjd till skyarna som ung popstjärna i början på 2000-talet och sedan förpassad ned till botten med skriverier om hur hon minsann inte var så oskuldsfull som man först försökt få henne att verka.

När Britney själv fick nog och rakade av sig håret samt attackerade en paparazzis bil resulterade det i att hon blev omyndigförklarad av domstol. Därefter har hennes liv varit i förmyndaren och pappan Jamie Spears händer, något dokumentärskaparna ställer sig frågande till.

Britney har länge undvikit att kommentera filmen men nu har hon valt att bryta tystnaden.

”Än idag blir jag utskämd”

”Det har alltid spekulerats väldigt mycket kring mitt liv… bevakad… och dömd hela mitt liv!!!”, börjar Britney i ett inlägg på Instagram. Hon fortsätter:

Annons

”Jag har blivit exponerad hela livet genom att jag uppträtt inför folk. Det tar mycket styrka att känna TILLIT till universum med din riktiga sårbarhet när du alltid blivit så bedömd… förolämpad… och utskämd av media… vilket jag fortfarande blir än idag”.

Texten ligger intill en video på Britney när hon dansar loss till Aerosmiths låt Crazy. Britney förklarar i inlägget att hon måste dansa varje kväll för att ”behålla min mentala hälsa”.

Britney Spears grät i två veckor

Britney skriver vidare att ”När jorden fortsätter snurra och livet går vidare så förblir vi fortsatt så ömtåliga och känsliga som människor!!!”. Hon går sedan in på dokumentären Framing Britney Spears som ju handlar om just hennes egna liv i rampljuset.

”Jag såg inte hela dokumentären men från det jag såg av den så skämdes jag över hur jag porträtteras… Jag grät i två veckor och… jag gråter fortfarande ibland!!!”, skriver popstjärnan.

Hon förklarar att hennes fokus ligger på att försöka behålla glädje, kärlek och lycka i sin egen själ.

”Jag är inte här för att vara perfekt… perfekt är tråkigt… Jag är här för att förmedla snällhet!!!”, avslutar Britney sitt inlägg.

Dokumentären Framing Britney Spears finns att se på TV4 Play.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons