Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Britney Spears egna bilder från bröllopet: ”Sagor är sanna”

11 jun, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
I veckan gifte sig Britney Spears och Sam Asghari.
Nu berättar artisten för första gången om det sagolika bröllopet.
Annons
5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Superstjärnan Britney Spears gifte sig natten till fredag svensk tid med sin pojkvän sedan 2016, Sam Asghari. Nu berättar hon om den magiska dagen.

”Wow! Herre jösses! VI GJORDE DET! VI GIFTE OSS!” skriver hon i ett inlägg på Instagram och fortsätter:

”Det var en så spektakulär dag. Jag var nervös hela morgonen, men klockan 14 slog det mig på riktigt... VI SKA GIFTA OSS! Jag fick en panikattack och sen samlade jag mig. Gänget som gjorde om vårt hem till ett riktigt drömslott var fantastiskt. Ceremonin var en dröm och festen var ännu bättre”.

Britneys nya kyss med Madonna

Gästlistan var inte skral när det kommer till kändisar. Drew Barrymore var där, Selena Gomez likaså och Donatella Versace.

Annons

”Jag kysste Madonna igen. Och vi dansade genom natten tillsammans med Paris Hilton”, berättar Britney Spears vidare och skriver att de ramlade ihop på dansgolvet flera gånger under kvällen.

Hon har också delat en video med klipp från kvällen. Den visar bland annat hur hon tar sig till ceremonin i en vagn som skulle vara lånad av Askungen.

”Sagor är sanna”, skriver hon.

Bröllopet hölls i parets hem i Thousand Oaks, Los Angeles, och har beskrivits som en intim bakgårdsceremoni med runt 60 gäster.

Britneys föräldrar, Jamie Spears och Lynne Spears, och systern Jamie Lynn Spears, ska däremot inte har närvarat. Det gäller också stjärnans söner Sean Preston och Jayden James.

Exet kraschade bröllopet

Det verkar alltså som att paret fick ett drömbröllop, men en händelse hotade att förstöra dagen. Britneys exmake Jason Alexander, som hon var gift med i 55 timmar, våldgästade nämligen tillställningen bara timmar innan vigseln. Han greps senare av polisen och fördes bort.

Det var 2016 som Britney Spears och Sam Asghari träffades, och i september förra året förlovade de sig.

Något som hon glatt visade upp på Instagram.

”Jag kan fan inte tro att det är sant”, skrev hon då och visade upp sin maffiga vigselring.

Foto: TT

Annons