Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Britney Spears: Därför har jag knappt visat upp mina söner

03 mar, 2021 
AvElin Jonsson
I ett inlägg på Instagram hyllar Britney Spears sina söner Preston och Jayden till skyarna samtidigt som hon visar upp en ovanlig bild. Läs hennes fina ord här!
I ett inlägg på Instagram hyllar Britney Spears sina söner Preston och Jayden till skyarna samtidigt som hon visar upp en ovanlig bild. Läs hennes fina ord här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Britney Spears karriär i bilderBrand logo
Britney Spears karriär i bilder

Britney Spears två söner som hon har tillsammans med ex-maken med Kevin Federline, har hunnit bli tonåringar. Sonen Preston är idag 15 år, och lillebror Jayden är 14, och nu berättar Britney Spears om varför hon inte lagt upp som mycket bilder på sönerna på sociala medier, samtidigt som hon hyllar sina ungar till tusen.

”Det är så galet hur tiden bara flyger förbi. Mina killar är så stora nu! Jag vet, jag vet... det är väldigt tufft för vilken mamma som helst, och speciellt för en mamma som har pojkar som ser hur snabbt de växer upp! Jag är så otroligt lycklig eftersom mina två killar är sånna otroliga gentlemäns, och så vänliga att jag varje fall borde gjort någonting rätt!”, börjar popdrottningen sitt hyllnings-inlägg på sina sociala medier.

Därför har Britney Spears knappt postat bilder på sönerna

När hon hyllar sina pojkar publicerar hon samtidigt en bild på henne själv ihop med sönerna, som blivit väl uppmärksammad då det nu står klart att tonåringarna växt om sin mamma. På bilden står sönerna på varsin sida om sin kändismamma, och bilden är en av få. För Britney Spears har nämligen inte lagt upp så många bilder på sina söner, och nu förklarar hon varför:

Annons

”Jag har inte lagt upp några bilder på dem på ett tag, eftersom dem är i den där åldern där de vill uttrycka och hitta sina egna identiteter, vilket jag verkligen förstår. Men nu har jag ansträngt mig till tusen med att fixa till den här bilden. Och gissa vad! Äntligen fick jag lov att lägga upp den! Så nu känner jag mig inte utanför längre, vilket jag kommer fira”, skojar hon och avslutar inlägget med en liten mamma-insikt.

”Oh shit, jag antar att coola mammor inte gör sånt, så jag får väl läsa en bok istället...”

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons