Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Se Britney Spears audition för The Notebook

23 okt, 2023 
Britney Spears audition the notebook
Nyligen fick världen reda på att den älskade kärleksfilmen The Notebook, på svenska Dagboken – Jag sökte dig och fann mitt hjärta, hade kunnat se väldigt annorlunda ut. Britney Spears var nämligen riktigt nära att knipa rollen som Allie, som slutligen gick till Rachel McAdams. Och nu har Britneys audition-film släppts!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Britney Spears mest ikoniska Y2K-looksBrand logo
Britney Spears mest ikoniska Y2K-looks

Ryan Gosling och Rachel McAdams gjorde historia som Noah och Allie i den romantiska superhitten The Notebook (Dagboken – Jag sökte dig och fann mitt hjärta), men historien hade kunnat se väldigt annorlunda ut!

Det avslöjades nyligen att Britney Spears var påtänkt för rollen som Allie, och var riktigt nära att få den, innan den till slut gick till Rachel McAdams.

I sin memoar som nyligen publicerats avslöjar Britney att hon är glad att hon inte fick rollen, så att hon kunde fokusera på sitt album In the Zone. Vi måste erkänna att vi är glada för det också – för vad skulle världen vara utan The Notebook med Ryan Gosling och Rachel McAdams?!

Se Britneys audition för The Notebook

Dock är nyfikenheten stor – hur hade filmen blivit med Britney i huvudrollen? Nu kan vi föreställa oss det alternativa universumet! Daily Mail har nämligen kommit över och publicerat Britneys audition – mot Ryan Gosling!

Se hela klippet (42 minuter!) och föreställ dig en annan värld, här:

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons