Brita Zackari och Parisa Amiri är tillbaka med nytt poddavsnitt

Brita Zackari och Parisa Amiri är tillbaka med nytt poddavsnitt

Förra veckan lanserade ELLE en ny podcast – med superduon Brita Zackari och Parisa Amiri. Och det blev succé direkt – rakt upp på topplistorna for den! Och nu är det dags för det avsnitt nummer tre.
21 december, 2018

Idag släpptes det tredje avsnittet av ELLEs nya (succé!)podcast med Brita Zackari och Parisa Amiri. I sin blogg har Brita beskrivit podden på följande sätt:

– Den här podden är något som vi båda längtat efter rätt länge!

Vi håller med! I veckans avsnitt tar de med oss på allt ifrån kändistät julfest (där en viss kvinnlig artist gav Parisa nobben) till Britas möte med en fransk julsenap (som kom att bli den ultimata liknelsen för fega humorsverige). Och mycket annat! Till exempel detta:

Kim Kardashians beautychock

Brita berättar om nya favoritshowen Busy Tonight med skådespelerskan och Instagramstjärnan Busy Philipps. I en studio som mer ska likna ett vardagsrum än din typiska late night-show har Busy bjudit in en rad kända gäster redan, som Julia Roberts och Tina Fey, men besöket från Kim Kardashian avslöjade en oväntad beautyvana – som Brita har viss relation till…

Epidemin av omatchande kärleksintressen i tv och film

Brita har försökt se serien Love på Netflix men kommer inte över hur mycket hetare kvinnliga skådespelaren, Gillian Jacobs är. Varför är det så ojämnt och vad säger det om industrin? Till detta avsnitt har hon gjort läxan och bjuder på en djupdykning i fenomenet av attraktiva kvinnor och motspelande ej lika attraktiva män i tv-serier och filmer.

Katastrofbudgeten och grannlandet som tar över

Parisa har spänt blick och mun i nyheterna kring Sveriges nya budget, igenomklubbad i veckan och diskuterad av många. Vilka saker ska Sverige nu prompt få klara sig utan och hur kommer vi stå oss egentligen inför grannlandet som gör stora framåtkliv på arenan där vi brukade glänsa?”

Podden heter Brita och Parisas podcast – varje vecka om populärkultur och aktualiteter – varje fredag släpps ett nytt avsnitt. Finns där poddar finns så in i din podcastapp och prenumera för att inte missa något avsnitt. Eller lyssna direkt här: