Brad Pitt om återföreningen med Jennifer Aniston

Brad Pitt ohc Jennifer Aniston, om återföreningen

Är Brad Pitt och Jennifer Aniston ett par igen? I sitt tacktal på BAFTA-galan avslöjade han äntligen om paret har återförenats eller inte.
03 februari, 2020

Igår gick British Academy Film Awards, även kallad BAFTA-galan, av stapeln i London. På plats fanns Hollywoodstjärnor som Scarlett Johansson, Renée Zellweger och Joaquin Phoenix. Även prins William och hertiginnan Kate Middleton var på plats för att hylla filmer och insatser på vita duken från föregående år. 

Margot Robbie läste upp Brad Pitts tal på BAFTA-awards

En av de som vann pris var skådespelaren Brad Pitt. Han vann i kategorien bästa manliga biroll för sin roll som stuntmannen Cliff i filmen Once upon a time in Hollywood. Då han själv inte var närvarande på galan hämtades priset av hans skådespelarkollega Margot Robbie, som även läste upp ett tacktal från Brad Pitt. 

  Han börjar med att säga: ”Hej Storbritannien. Hörde att du precis blev singel, välkommen till klubben. Önskar dig allt gott i och med separationsavtalet”, sa hon uppe på scenen. 

Talet och piken om Brexit, Storbritanniens utgång ur EU, rev ned skrattsalvor från publiken, men fansen blev desto mer besvikna. Anledningen? Den senaste tiden har det ryktats om en återförening mellan Brad Pitt och hans exhustru Jennifer Aniston. Under SAG-awards tidigare i år spreds bilder på paret bakom scenen. De båda vann i varsin kategori och när de stötte på varandra bakom kulisserna förevigades ögonblicket. 

Bilderna spred sig som en löpeld på sociala medier och rykten om en återförening tog fart.

Brad Pitt och Jennifer Aniston om återföreningen

Brad Pitt och Jennifer Aniston själva verkade ta det hela med ro. Hon menade i en intervju att det hela blivit något hysteriskt.

– Men vad ska de annars prata om?

Han berättade att de springer på varandra då och då och att Jennifer Aniston är en god vän. Trots hans ord har löpsedlarna och rubrikerna den senaste tiden handlat om att de än en gång är ett par och mycket mer än bara goda vänner.

– Det enda han kan prata om är Jen. De har väckt liv i sin romans och jag har aldrig sett någon av dem så lyckliga på flera år, uppgav en källa till The Mirror.

I och med talet på BAFTA-galan sätter Brad Pitt dock stopp för spekulationer kring en återförening med Jennifer Aniston. Än så länge är han i alla fall singel.

Foto: TT

Läs mer:

Bafta-galan 2020: Vinnare och klänningar från röda mattan

Brad Pitt och Jennifer Anistons återförening på SAG Awards

Brad och Jennifers kärlekshistoria – tidslinje från då till nu