Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattanMet-galan

Brad Pitt och Nicole Poturalski har gjort slut

29 okt, 2020 
Brad Pitt och modellen Nicole Poturalski har gjort slut
Brad Pitt är singel igen. Enligt flera källor har skådespelaren och den tyska modellen Nicole Poturalski gått skilda vägar – och det sägs ha varit slut "ett tag".
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisparen som har gjort slut 2020Brand logo
Kändisparen som har gjort slut 2020

Hollywoodstjärnan Brad Pitt och tyska modellen Nicole Poturalski har gått skilda vägar. Uppbrottet har precis uppmärksammats i media, men enligt amerikanska sajten Page Six har en källa avslöjat att paret gjorde slut "för ett tag sedan". Romansen har minst sagt varit omtalad sedan det kom fram att Poturalski sägs vara i ett öppet äktenskap med Roland Mary, som är drygt 40 år äldre än modellen.

Brad Pitt och Nicole Poturalski träffades på filmpremiär 2019

Romansryktena kring Pitt och Poturalski tog fart på riktigt i augusti då paret sågs tillsammans på en flygplats utanför Paris. Därifrån skulle de åka vidare till skådespelarens slott beläget i södra Frankrike. Men även om media inte nappade på dejtingnyheten förrän i augusti i år betyder det inte att paret inte har en längre gemensam historia.

Skådespelaren och modellen träffades på en fest i augusti 2019. Festen hölls i anknytning till Berlin-premiären av Quentin Tarantinos 60-talsinspirerade film Once Upon a Time... in Hollywood där Pitt spelade rollen som stuntmannen Cliff Booth. I september i år skrev amerikanska People Magazine att en källa bekräftat att Pitt och Poturalski känt varandra i drygt ett år – och att de var "väldigt flirtiga" under filmpremiären.

Brad Pitt tillsammans med modellen Nicole Poturalski
Nicole Poturalski och Brad Pitt fångade av paparazzi i samband med resan till södra Frankrike i somras. Foto: TT.

Uppges ha haft flera hemliga möten

Efter den stjärnspäckade festen i Berlin uppges paret ha haft "en handfull" hemliga möten i både USA och Frankrike, bland annat på Kanye Wests konsert på legendariska Hollywood Bowl i november 2019. Det var även i samband med konserten som paret hamnade på paparazzibilder för första gången och People konstaterade att parets förhållande fortfarande var i "tidiga skedet".

Tidigare den här veckan uppges Poturalski dessutom ha fångats på bild tillsammans med maken Roland Mary när de spenderade tid tillsammans i Berlin.

Foto: TT/Instagram.

Källa: ELLE.

LÄS MER:

Brad Pitt och Nicole Poturalski – läs mer om förhållandet här

Stjärnparet Jennifer Aniston och Brad Pitts bästa stilögonblick från 00-talet

Så här ser Angelina Jolie och Brad Pitts barn ut i dag

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons