Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Brad Pitt och Jennifer Anistons återförening på SAG Awards

20 jan, 2020 
AvAnna-Lena Pettersson
Jennifer Aniston på SAG Awards
Brad Pitt och Jennifer Anistons återförening på SAG Awards skapade en kärleksstorm på Twitter. Här får du veta varför.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Galasäsongen 2020 vandrar vidare och nu var det dags för SAG Awards, Screen Actors Guild Awards. Priset har delats ut sedan 1995 och anses vara en av de stora prisen för film och tv.

Under årets gala prisades till exempel Joaquin Phoenix för sin rollprestation i Joker och Renée Zellweger för sin tolkning av Judy Garland i filmen Judy.

Priset för bästa manliga biroll kammades hem av Brad Pitt för sin roll i Quentin Tarantinos film Once upon a time in Hollywood. När han tog emot priset höll han ett av galans mer uppmärksammade tal.

Brad skämtade om sina kärleksproblem

Anledningen till att talet blev så uppmärksammat var för att superstjärnan skämtade friskt om sitt kärleksliv. Han inledde med att titta ner på statyetten i handen och säga att han ska lägga till det här till sin Tinderprofil. Han sa också att rollen han spelade var svår för honom.

– Allvarligt, det var en svår roll. Att spela en man som blir hög, tar av sig tröjan och inte kommer överens med sin fru…det var en utmaning, sa han och publiken började skratta.

Annons

Likheterna mellan rollfigurens bekymmer och Brad Pitts egna genom åren var för uppenbara för att det inte skulle roa publiken som till stor del bestod av Hollywoods elit.

Bland annat satt Brad Pitts exfru Jennifer Aniston i publiken och när Brad Pitt just drog sitt skämt klippte bildproducenten in henne i bild när hon klappade menande.

Bilder på Jennifer och Brad väckte uppmärksamhet

Även Jennifer Aniston fick ett pris under 2020 års SAG Awards, för sin roll i tv-serien The Morning Show. Men när det gäller Jennifer Aniston och Brad Pitt så har reaktionerna i efterhand inte främst handlat om deras priser, utan om bilder som togs på det före detta paret backstage efter att Jennifer Aniston tagit emot sitt pris.

Hon och Brad Pitt möttes som hastigast och genast var ryktena igång. Verkade de inte väldigt flörtiga med varandra och höll han inte lite väl länge runt hennes handled?

Foton från mötet spreds som en löpeld över Twitter och många verkar ha tolkat bilderna som att det är något på gång mellan dem igen, något fansen inte hade något emot alls.

Jennifer Anistons svarade på all uppståndelse genom att konstatera att det är hysteriskt:

– Men vad ska de annars prata om?

Annons

Brad Pitt svarade att de springer på varandra då och då och att Jennifer Aniston är en god vän och att det visst var den näst mest betydelsefulla återträffen för henne under året. Med det menade han förstås att den mest betydelsefulla var när Jennifer Aniston och resten av Vänner-gänget gjorde en minst sagt omtalad reunion i höstas.

Foto: TT

Läs mer:

Golden Globe-galan 2020 – se stjärnorna på röda mattan

ELLE-galan 2020 – se bilderna från röda mattan här

Stjärnornas bästa looks på röda mattan på Critic’s Choice

Annons