Brad Pitt gör sin första intervju sedan skilsmässan från Angelina: "Jag vill inte leva på det sättet mer"

Brad Pitt gör sin första intervju sedan skilsmässan från Angelina: "Jag vill inte leva på det sättet mer"

Åtta månader har gått sedan paret Brangelina, Brad Pitt och Angelina Jolie, avslöjade för världen att de skulle gå skilda vägar. Nu gör Brad Pitt sin första intervju – efter uppbrottet.
04 maj, 2017

Det har passerat åtta månader sedan kändisparets kändispar Brad Pitt och Angelina Jolie valde att berätta för världen att de skulle bryta upp. Angelina var den som ansökte om skilsmässa. Hon har också berättat om uppbrottet från Brad i en intervju.

– Jag vill inte säga så mycket om det förutom att det var en väldigt svår tid. Vi är en familj och kommer alltid att vara en familj. Vi kommer att ta oss igenom denna tid och kommer förhoppningsvis att vara en starkare familj på grund av det, sa hon då.

LÄS OCKSÅ: EFTER SKILSMÄSSAN FRÅN BRAD PITT – NU BRYTER ANGELINA JOLIE TYSTNADEN

Nu gör också Brad Pitt sin första intervju efter skilsmässan. Och ja, också han öppnar upp rejält. För GQ berättar han om den svåra tiden, och att han och Angelina försöker hitta en lösning tillsammans som ska passa alla i familjen, logistiskt.

Dessutom talar Brad länge, och mycket transparent, om sin relation till alkohol och droger.

– Jag kan inte minnas en dag sedan jag gick ut college där jag inte druckit eller rökt en spliff, säger Brad till GQ.

Han fortsätter:

– Jag har sprungit från känslor. Jag är glad att jag är klar med det. Jag slutade med allt, förutom att dricka, när jag startade min familj. Men det här senaste året drack jag för mycket. Det blev ett problem. Jag är glad att det har gått ett halvår nu. Det är bitterljuvt men jag har känsel i fingertopparna igen.

Så, varför slutade han dricka? Brad Pitt svarar GQ.

– Jag vill inte leva på det sättet mer.

Foto IBL