Bo som Villanelle i Killing Eve – hyr våningen på Airbnb

27 maj, 2020 
AvEmma Castman
Villanelle i Killing Eve
Dras du till pampiga fastigheter med vackra detaljer? Då gillar du säkert Villanelles nya hem i Killing Eve. Bäst av allt? Snart kan du hyra stället på Airbnb!
Annons
Upplev 6 svenska semesterpärlor i sommar
Upplev 6 svenska semesterpärlor i sommar

2018 hade den brittiska serien Killing Eve premiär. Succén blev snabbt ett faktum, och sedan dess har berättelsen om den uttråkade MI5-agenten Eve (Sandra Oh) och lönnmördaren Villanelle (Jodie Comer) både hyllats av kritiker och vunnit prestigefyllda priser.

De som följer serien vet att Villanelle har en fäbless för praktfulla bostäder med det lilla extra, och att hon i seriens tredje säsong byter sin franska våning mot en ännu pampigare jugendlägenhet i Barcelona. Ja, det palatsliknande hemmet med två rymliga sovrum får till och med den annars ganska nonchalanta huvudkaraktären att bli imponerad.

Trappan i huset där Villanelle i Killing Eve bor
Inbjudande entré med exklusiva materialval och stor rymd.

Beundras du också av den generösa takhöjden, de vackra väggmålningarna och de många detaljerna? Nästa år kan det faktiskt vara du som tillbringar din semester där.

Annons

Det visar sig nämligen att lägenheten är tillgänglig för uthyrning via Airbnb. Perfekta nyheter för alla som törstar efter att utforska världen när resebegränsningarna har upphävts.

Salongen i huset där Villanelle i Killing Eve bor
Stort vardagsrum med plats för flera gäster.
Ett av många vackra rum hos Villanelle i Killing Eve
Vackra målningar, på både väggar och tak.

Lägenheten ligger i området Gracia i Barcelona, inte långt från Park Güell, och rymmer bland annat ett kök, en matsal, ett vardagsrum och två sovrum. De som hyr bostaden har även tillgång till trädgård och egen pool.

Annons
Bild utifrån huset där Villanelle bor i Killing Eve
Lummig trädgård med mycket grönska.

Här kan du boka och läsa mer om lägenheten.

Det kommer en fjärde säsong av Killing Eve

Nyligen hade säsong tre av Killing Eve premiär, och i den får tittarna följa hur Eve och Villanelle försöker leva sina liv utan någon som helst kontakt med varandra. HBO beskriver säsongens handling så här:

”För Villanelle, lönnmördaren utan jobb, är Eve död. För Eve handlar det om att hålla sig gömd så Villanelle aldrig hittar henne. Men ett chockerande dödsfall gör att de två kvinnornas vägar korsas igen.”

Annons

Kort efter att säsongen hade premiär på HBO kom även beskedet om att det kommer att komma ytterligare en säsong. Den väntas ha premiär någon gång under 2021.

Foto: Airbnb, HBO

LÄS MER:

Annons