Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Grattis Harry Potter-fans! Nu kan man bo på Hogwarts

04 okt, 2017 
AvJohanna Lejon
Ny byggs bostäder så du kan bo på Hogwarts.
Har du också drömt om att bo på trolleriskolan Hogwarts? Grattis, nu kan du! Egendomen från Harry Potter-filmerna har nämligen byggts om till bostäder.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Man kan bo på Hogwarts, skolan där Harry Potter och hans vänner går. ”Nu har alla mugglare chansen att bo i äkta Hogwartsmiljö. 14 minuter med tåg från London ligger nämligen Royal Connaught Park”, skriver sajten Hänt i en nypublicerade artikel.

Man fortsätter:

Nu kan du bo som i Hogwarts.

”Det var här i egendomens gigantiska festsal som Daniel Radcliffes karaktär Harry Potter satt och åt tillsammans med sina vänner i de tre första filmerna. Det var i dess torn som Dumbledor hade sitt kontor i Harry Potter och Fenixordern. Även de vackra omgivningarna har använts i filmerna. Nu har fastigheten byggts om till lägenheter.”

Annons

Så mycket kommer bostäderna att kosta

”De 28 första bostäderna, som säljs av brittiska fastighetsutvecklaren Comer Homes, kostar mellan 8,5 och 37 miljoner kronor”, skriver Hänt.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Läs mer:

Se den bortklippta Harry Potter-scenen som får Emma Watson att skämmas

Grattis mugglare! Nu kan du bo som Harry Potter – i Skottland

Nu kan Harry Potter-fans äta julbord på Hogwarts

Annons