Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Blue Ivys nya succé med mamma Beyoncé – tvingade in sig själv i bild

20 feb, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Blue Ivy Carter och mamma Beyoncé Knowles
Beyoncés och Jay-Z:s dotter Blue Ivy Carter har nog blivit van att hyllas för sina upptåg.
Nu har gjort succé igen i en reklamfilm tillsammans med sin mamma.
Och det visar sig att hon tvingade in sig själv i bild!
Annons
5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Blue Ivy Carter är bara 9 år, men har redan gjort sig ett namn. Förra året debuterade hon som ljudboksuppläsare till barnboken Hairy love och hon har vunnit priser och utmärkelser för sin instats i låten och musikvideon Brown skin girl där också Wizkid, Saint Jhn och mamma Beyoncé är med.

Det verkar också som att hon trivs bra i rampljuset, något som inte minst visade sig i den senaste reklamkampanjen för Queen Beys nya Ivy park-kollektion Icy park, som görs tillsammans med Adidas.

I reklamsnutten ser man nämligen Blue Ivy Carter som posar som att hon inte gjort något annat. På Beyoncés egen Instagram-post har många följare noterat detta och kommenterar glatt.

Mormoders avslöjande om Blue Ivy

Någon som verkar lite extra glad är mormodern Tina Knowles-Lawson. Hon har delat delarna av reklamfilmen där hennes barnbarn syns och skriver väldigt glatt och stolt om henne.

”Mitt vackra barnbarn Blue Ivy ser ut som en liten supermodell i sin Ivy park. Släng med håret, Blue!”, skriver hon.

Annons

Sen avslöjar mormodern att det var Blue Ivy Carter själv som tog initiativet till att vara med.

”Hon satte in sig själv i den här filmningen. Nej, det var inte meningen att hon skulle vara med i den! Hon hängde bara där, klädde på sig och, antar jag, sa: ‘Jag tänker inte berätta för er vad jag kan göra, jag tänker visa er’. Jag älskar den aggressiva andan min Blue Blue!”, skriver den stolta mormodern.

Blue Ivy hyllas: ”Naturbegåvning”

Tina Knowles-Lawsons följare verkar också älska kändisbarnet, och skriver mycket uppskattande om insatsen.

”Hon gjorde ett jättebrajobb! Fick det från sin mamma, som i sin tur fick det från sin mamma! Älskar det!”, skriver en person.

”Blue är helt enkelt en naturbegåvning, precis som sina föräldrar”, skriver en annan, och en tredje slår helt enkelt fast:

”Hon är en riktig boss”.

Bild: TT

Läs också:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons