Bloggsystrarna är som kopior av Kim Kardashian och Kylie Jenner

Man skulle nästan kunna tro att Kardashian-klanen tappat bort några systrar, så lika är Sonia och Fyza Ali. Men skönhetsbloggarna menar att deras nära och kära aldrig sett likheten.
06 juni, 2017

De bloggande systrarna Sonia och Fyza Ali har blivit virala världen över, dels för sina snygga sminkningar, men främst för att de är väldigt lika ett par andra systrar. Sonia och Fyza ser nämligen ut som kopior av de världskända systrarna Kim Kardashian och Kylie Jenner.

Till Emirates Woman berättar systrarna att de aldrig sett realityserien ”Keeping Up With The Kardashians”, men att de beundrar det imperium systrarna Kardashian-Jenner byggt upp.

”Vår familj och våra nära vänner är så vana vid att se oss så de har aldrig sett likheten”, säger systrarna till Emirates Woman och fortsätter:

”Det är bara när vi är ute tillsammans som människor vi inte känner konstant poängterar det, speciellt i USA.”

LÄS OCKSÅ: KIM KARDASHIANS ÖVERRASKNING PÅ MET-GALAN (OCH JA, NÄTET GÅR BANANAS)

Systrarna Ali är uppvuxna i Storbritannien med en mamma från Turkiet och en pappa från Irak. I dag bor både Sonia och Fyza i Dubai. Fyza är utbildad make up-artist och har jobbat med många kända namn. På det gemensamma Instagramkontot @soniaxfyza visar systrarna upp sminkningar på både sig själva och sina kunder till drygt en halv miljon följare.

Systrarna berättar för Emirates Woman att de till och med träffat Kardashian-systrarna vid ett tillfälle, men att den kända familjen då valde att undvika ögonkontakt med dem.

https://www.instagram.com/p/BU2J_0ElQqV/?taken-by=soniaxfyza

https://www.instagram.com/p/BNf1VK5Dbiu/

https://www.instagram.com/p/BSe23n2lfRx/

https://www.instagram.com/p/BO9n4reAMOz/

https://www.instagram.com/p/BSsxaBTlUuW/

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

https://www.instagram.com/p/BUSIJamlBd0/

https://www.instagram.com/p/BUCMX3mFxOy/