Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Blake Livelys uppseendeväckande klänningskupp

02 maj, 2017 
AvMalin Karlberg
Skådespelerskan Blake Livelys klänningsval på den glamourösa Met-galan var minst sagt uppseendeväckande.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Skådespelerskan Blake Livelys klänning på nattens Met-gala, den årliga modefesten på Metropolitan Museum of Art i New York, var som gjord för att dra blickarna till sig.

Galablåsan, skapad av Atelier Versace, var en långärmad, djupt urringad, metallicglittrande kreation draperad med gyllene kedjor – ett förvånande val för Blake Lively som ofta bär pasteller och blomstrande mönster.

Men det var klänningens nederdel som väckte mest uppmärksamhet – där draperingen slutar går den nämligen över i ett släp prytt med guldiga, turkosa och blåa fjädrar. Är det bara vi som tänker sjöjungfru?

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Blakes make Ryan Reynolds matchade sin frus släp med en ljusblå fluga till sin mörkblå kostym.

Även Blakes manikyr och accessoarer följde guld- och blått-temat, med ringar och örhängen i samma nyans och en fransk manikyr med guldtippar.

Blake Lively skapade senast rubriker då hon skällde ut en reporter på röda mattan för att hon var missnöjd med intervjufrågorna. Men på nattens modefest gissar vi att hon tyckte att temat passade bättre.

Foto IBL

 

Annons