Blake Livelys uppseendeväckande klänningskupp

02 maj, 2017 
AvMalin Karlberg
Skådespelerskan Blake Livelys klänningsval på den glamourösa Met-galan var minst sagt uppseendeväckande.
Annons

Skådespelerskan Blake Livelys klänning på nattens Met-gala, den årliga modefesten på Metropolitan Museum of Art i New York, var som gjord för att dra blickarna till sig.

Galablåsan, skapad av Atelier Versace, var en långärmad, djupt urringad, metallicglittrande kreation draperad med gyllene kedjor – ett förvånande val för Blake Lively som ofta bär pasteller och blomstrande mönster.

Men det var klänningens nederdel som väckte mest uppmärksamhet – där draperingen slutar går den nämligen över i ett släp prytt med guldiga, turkosa och blåa fjädrar. Är det bara vi som tänker sjöjungfru?

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Blakes make Ryan Reynolds matchade sin frus släp med en ljusblå fluga till sin mörkblå kostym.

Även Blakes manikyr och accessoarer följde guld- och blått-temat, med ringar och örhängen i samma nyans och en fransk manikyr med guldtippar.

Foto IBL

 

Annons