Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Blake Lively rasar efter paparazzibilderna på barnen – blev förföljd

21 jul, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Blake Lively var med om en obehaglig upplevelse.
Skådespelaren Blake Lively var ute på en promenad med sina tre barn när hon började bli förföljd av en paparazzi.
Nu ryter hon ifrån mot fotografen och tidningarna som valt att publicera bilderna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 kändisföräldrar som skyddar sina barn från rampljusetBrand logo
10 kändisföräldrar som skyddar sina barn från rampljuset

Nyligen publicerade en tabloid bilder på Blake Lively och hennes tre döttrar när de var ute på en promenad. På montaget syns hon dels skjutsa barnvagnen med en hand samtidigt som håller en av döttrarna i famnen, och dels vinkar hon till fotografen.

Blake Livleys hård ord om paparazzin

Det här reagerar Gossip girl-skådisen starkt på och har tagit till sociala medier för att berätta om händelsen, något Instagramkontot @commentsbycelebs uppmärksammat.

”Ni redigerar dessa bilder så att det ska se ut som att jag glatt vinkar. Men det är vilseledande. Det som egentligen hände är: Mina barn blev förföljda av en man hela dagen. Han hoppade ut. Sen gömde han sig”, skriver hon på tidningens Instagramkonto.

Annons

Hon försätter att berätta hur en främling såg vad som hände, och gick fram till paparazzin för att prata honom till rätta. När också Blake Lively försökte prata med honom sprang han iväg bara för att dyka upp igen vid nästa kvarter.

”Gör ni någon bakgrundskoll på fotograferna som ni anlitar för att förfölja barn? Vad är er moral här? Det skulle jag vilja veta. Eller bryr ni er helt enkelt inte om barnens säkerhet?”, skriver hon.

”Det var skrämmande”

Blake Lively berättar att hon lyckats prata med några fotografer som fick ta bilder på henne så länge barnen inte var med.

”För det var skrämmande”.

Blake Lively forsätter att ta striden.
Blake Lively forsätter att ta striden.

Tidningen har sedan dess raderat bilden, men andra publikationer har delat bilderna och fått liknande svar från skådespelaren.

”Ja, jag är en grym mamma! Men ingen håller en stor bebis i ena armen och samtidigt skjutsar en barnvagnen – MED EN HAND – som har en 4-åring och en 6-åring i sig om man inte är i en hotfull situation. Så imponerande är jag inte. Jag menar, om det inte säger allt”, skriver hon på Instagram story.

Blake Lively har tre barn – James, 6, Inez, 4, och Betty, 1 – tillsammans med maken Ryan Reynold.

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons