Blake Lively och Ryan Reynolds väntar sitt tredje barn

Blake Lively och Ryan Reynolds väntar sitt tredje barn

Blake Lively och Ryan Reynolds blir snart trebarnsföräldrar. Under torsdagen den 2 maj visade skådespelaren upp den växande magen, under premiären av makens nya film Pokémon: Detective Pikachu.
03 maj, 2019

VIDEO: BLAKE LIVELYS BÄSTA RÖDA MATTAN-LOOKS GENOM ÅREN

 

Förhållandet mellan Blake Lively och Ryan Reynolds brukar ofta refereras till som relationship goals. Och visst verkar de lika kära nu som då!

Blake Lively visade upp den växande magen på premiären

I torsdags avslöjades det att de väntar tillökning. Den lilla familjen på fyra – Blake, Ryan och döttrarna James, 4, och Inez, 2 – ska snart bli fem. Under premiären av Ryans nya film, Pokémon: Detective Pikachu, dök paret upp tillsammans. Och trots att de båda (som vanligt) strålade på röda mattan var det Blakes växande babykula som fångade all uppmärksamhet.

I en vackert glimmande ljusgul och smickrande klänning med slits och band i midjan poserade hon och tillsammans med maken, som höll något lägre profil i en beige outfit med jeansväst.

Lärde känna varandra när de båda var upptagna

Blake och Ryan lärde känna varandra under inspelningen av Green lantern 2010, men vid den tidpunkten var de båda upptagna på olika håll. Blake var tillsammans med före detta Gossip Girl-kollegan Penn Badgley och Ryan var gift med Scarlett Johansson.

De blev dock goda vänner och ett år senare – när de båda var singlar – gick de på dejt. Men inte en vanlig dejt bara de två, utan en dubbeldejt där de tog med sig andra!

Blake Lively och dåvarande pojkvännen Penn Badgley i New York.

Blake dejtade Penn Badgley när hon träffade Ryan för första gången.

Ryan Reynolds var gift med Scarlett Johansson mellan 2008 och 2011.

Ryan var gift med Scarlett Johansson mellan 2008 och 2011.

– Vi var kompisar då. Ungefär ett år efter Green Lantern när vi båda var singlar gick vi på dubbeldejt. Hon var på dejt med en annan kille och jag var på dejt med en annan tjej, har Ryan berättat för Entertainment Weekly’s SiriusXM show.

”Det bästa förhållandet börjar med vänskap”

– Det var den mest obekväma dejten eftersom det var som fyrverkerier mellan oss. Det var konstigt, men vi var kompisar så länge. Jag tror att det bästa förhållandet börjar med vänskap.

I september 2012 blev de man och hustru när de ställde till med en överraskningsvigsel i South Carolina. Och resten är som man säger, historia.

Grattis Blake och Ryan!

Foto: TT

Läs mer:

Blake Lively: ”Sluta säga till flickor att de kan göra vad som helst”

ELLEs moderedaktör listar: Blake Livelys bästa looks

19 gånger Ryan Reynolds varit Twitters roligaste pappa