Blac Chyna kommenterar Kardashians nakenbilder: "Blev förkrossad"

10 jul, 2017 
AvSofia Börjesson
Rob Kardashian var sur på sitt ex, Blac Chyna, och bestämde sig för att sprida bilder av henne på internet. "Det här var en person jag litade på," säger hon om händelsen.
Annons

Det var i februari som Rob Kardashian, 29, och Chyna Blac, 29, avslutade sitt årslånga förhållande, bara några månader efter att gemensamma dottern Dream kommit till världen. Men så sent som förra veckan publicerade Kardashian nakenbilder, utdrag ur sms-konversationer och privata detaljer om sin före detta flickvän på Instagram. Anledningen ska enligt Rob vara att Blac Chyna varit otrogen.

Rob Kardashians övergrepp på Instagram fick honom borttagen från det sociala mediet, och han bytte då till Twitter.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Som första svar på Kardashians anklagelser och uthängningar tog Blac Chyna till Snapchat där hon skrev att Rob slagit henne när de var tillsammans. Och nu har också Blac Chyna låtit sig bli intervjuad i Good Morning America om det väldigt offentliga dramat.

”Jag blev förkrossad, så klart. Hur kan någon ens publicera dessa foton på mig? Jag tänkte bara: Wow, okej.”

Hon fortsätter:

”Det här var en person som jag litade på. Jag anförtrodde mig. Jag kände mig till och med trygg nog att skicka de här bilderna och att berätta saker.”

Annons

Blac Chyna har nu meddelat genom sin advokat att hon ansökt om besöksförbud gentemot Rob Kardashian.

Källa: ELLE.com

Mer från ELLE:

Annons
Innehåller annonslänkar