Billie Eilish vädjan till fansen – efter exets uttalande om uppbrottet

Billie Eilish vädjan till fansen – efter exets uttalande om uppbrottet

I den nya dokumentären om Billie Eilish berättar hon om uppbrottet från Brandon Quention Adams, och nu har han gått ut och givit sin syn på det hela. Något som fått Billies stora skara fans att reagera.
11 mars, 2021
10 saker du vill veta om Billie Eilish
Slå på ljud

I slutet av februari släpptes dokumentären Billie Eilish: The world is a little blurry på Appel tv+. I den får vi följa med världsstjärnan under hennes turné med debutalbumet When We All Fall Asleep, Where Do We Go? när hon var 17 år.

Billie Eilish uppbrott från Brandon Quention Adams

I inledningen av dokumentären är hon ihop med en kille som heter Brandon Quention Adams, och som rappar under artistnamnet 7:AMP. Billie Eilish kallar dock honom för Q. I ett telefonsamtal hör vi henne säga:

– Jag älskar dig och jag är kär i dig.

Men under inspelningarna av dokumentären gör de slut med varandra, och Billie berättar att de var för olika varandra.

– Jag var helt enkelt inte lycklig. Jag ville inte samma saker som han ville och jag tycker inte att det är rättvist för honom. Jag tycker inte att man ska var i en relation där en är eld och lågor över något som den andra personen inte kunde bry sig mindre om, säger hon i dokumentären.

Billie har tidigare varit väldigt hemlighetsfull med sitt kärleksliv, och i dokumentären hör vi henne prata om sina känslor på ett sätt vi inte gjort innan.

– Jag älskar honom dock, vilket gjorde det hela mycket svårare. Jag är inte över honom, jag har inte hittat någon annan. Jag slutade inte känna kärlek till honom. Jag tillbringade bara lite tid utan honom och tänkte: ”Wow, jag missar så mycket på grund av att jag oroar mig för honom hela tiden, och jag vill inte samma sak som han vill”. Jag vill inte fixa honom. Jag kan inte fixa honom, jag försökte.

Brandons ord om uppbrottet: ”Det finns två sidor”

Nu har Brandon uttalat sig om uppbrottet på sin Instagram story. Han förklarar att han under deras relation hanterade sorgen över att hans bror gått bort, och att han behövde tid ensam för att kunna sörja.

”Alla som känner mig vet vart mitt hjärta är. Jag har ett leende på mina läppar även om jag mår dåligt. Vi tar oss igenom smärtan. Ingen kärlek är någonsin förlorad, men jag vägrar ta skit. Det finns alltid två sidor av situationen”, skrev han på sin Instagram story.

Billie Eilish ber fansen att vara snälla

Och Billies enorma skara fans var inte sena med att ta henne i försvar, något som dock gick lite överstyr. Billie bad dem därför att tänka extra på att vara snälla.

”Till alla fans, kom ihåg att vara snäll mot människor oavsett vad! Jag älskar er, tack för att ni skyddar mig, men var snälla”, skriver Billie Eilish på sin Instagram story efter ex-pojkvännens uttalande.

Foto: TT