Billie Eilish tappade 100 000 följare efter tutt-bild – se hennes svar

Billie Eilish förlorade upp mot 100 000 följare på Instagram efter det att hon publicerat bröst-bilder.

Billie Eilish förlorade upp mot 100 000 följare på Instagram efter det att hon publicerat bröst-bilder. Något som uppmärksammades, och som hon (så klart) hade ett klockrent svar till.
30 december, 2020
10 saker du vill veta om Billie Eilish
Slå på ljud

Härom dagen valde superstjärnan Billie Eilish att delta i Instagram-flugan där man på begäran av fansen visar upp önskad bild. Två av önskemålen bestod av att visa en bild på Billie Eilishs bakgrundsbild på telefonen, och en som visar en teckning hon var väldigt stolt över.

Billie Eilish förlorade följare efter bröst-bilden

Som på beställning visar då Billie Eilish upp sin bakgrundsbild – en målning som består av två nakna kvinnor, och sin finaste teckning som visar kvinnor med blottade bröst, bakdelar och snippor.

Billie Eilish som har över 70 miljoner följare på Instagram, började genast tappa följare efter uppvisandet av de nakna kvinnorna i konstverken. Enligt ett av hennes fans så gick hon från 73 miljoner till 72,9 miljoner på mycket kort tid.

Billie Eilish svarar: Ni är så barnsliga!

Men Billie Eilish tog det hela med lugn, och hon kände inget behov av att be någon om ursäkt för sina bilder. Istället postar hon en bild som visar det snabba tappet med följare och skriver: ”Lmfao! Ni är så barnsliga! *Skakar på huvudet*”.

Billie Eilish: The World's a Little Blurry

Att hennes tutt-bilder chockade så många passerar nog lätt för artisten som nästan konstant har full rulle. För inte nog med att hon firade sin födelsedag här strax innan jul, den 18 december, med buller och bång – så sitter hon även och filar på ett nytt album samtidigt som hon i februari kommer synas i sin alldeles egna dokumentär – Billie Eilish: The World's a Little Blurry.

Apple köpte rättigheterna till dokumentären för cirka 225 miljoner kronor, och i februari släpps den på Apple tv+. I dokumentärer får tittarna följa sångerskan under hennes turné med sitt första album When We All Fall Asleep, Where Do We Go?. Då var hon endast 17 år gammal. Nu har trailern äntligen släppts och vi får en större inblick i vad vi kan förvänta oss i februari.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Spana in trailern till dokumentären om Billie Eilish

Billie Eilish har skaffat Tiktok – och fansen älskar det

Gucci gör miniserie med Billie Eilish och Harry Styles – se första avsnittet här!