Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Billie Eilish nya ord om uppbrottet från expojkvännen

28 feb, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson

I den nya dokumentären om Billie Eilish så öppnar hon för första gången upp om sitt ex, rapparen Brandon Adams.
Bland annat berättar hon varför det tog slut mellan dem.


Annons
10 saker du vill veta om Billie EilishBrand logo
10 saker du vill veta om Billie Eilish

Dokumentären Billie Eilish: The world is a little blurry släpptes tidigare i veckan på Appel tv+. I den får tittarna följa med den unga världsstjärnan under hennes turné med debutalbumet When We All Fall Asleep, Where Do We Go?, då var hon 17 år.

I inledningen av dokumentären är hon fortfarande ihop med en kille som heter Brandon Adams, och som rappar under artistnamnet 7:AMP. Billie Eilish kallar dock honom för Q.

–Jag älskar dig och jag är kär i dig, säger hon bland annat under ett telefonsamtal med honom.

Därför tog det slut

Men under tiden som filmen spelades in hinner de göra slut med varandra, och Billie Eilish förklarar att de var för olika.

– Jag var helt enkelt inte lycklig. Jag ville inte samma saker som han ville och jag tycker inte att det är rättvist för honom. Jag tycker inte att man ska var i en relation där en är eld och lågor över något som den andra personen inte kunde bry sig mindre om, säger hon i dokumentären och fortsätter:

Annons

– Jag tycker inte att det är rättvist mot dig, och jag tycker inte att det är rättvis mot honom. Det fanns bara en brist på engagemang . Jag sa bokstavligen: ”Dude, du har inte ens tillräcklig mycket kärlek för att älska dig själv så du kan inte älska mig. Och det gör du inte”.

”Jag kan inte fixa honom”

Billie Eilish har tidigare varit väldigt hemlighetsfull angående sitt kärleksliv, och har berättat att hon inte är bekväm med att berätta vem hon dejtar. Så att hon är så öppen med känslorna i dokumentären kommer lite som en överraskning.

– Jag älskar honom dock, vilket gjorde det hela mycket svårare. Jag är inte över honom, jag har inte hittat någon annan. Jag slutade inte känna kärlek till honom. Jag tillbringade bara lite tid utan honom och tänkte: ”Wow, jag missar så mycket på grund av att jag oroar mig för honom hela tiden, och jag vill inte samma sak som han vill”. Jag vill inte fixa honom. Jag kan inte fixa honom, jag försökte, säger hon också om uppbrottet.

Bild: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons