Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Billie Eilish avföljde exakt alla på Instagram

28 jun, 2020 
Av
billie eilish
Efter att Billie Eilish bett sina 65 miljoner Instagramföljare att upplysa henne i fall hon följer några förövare, rök en rad kändisar från hennes flöde. Nu har stjärnan gått steget längre och avföljt exakt alla.
Annons
10 saker du vill veta om Billie EilishBrand logo
10 saker du vill veta om Billie Eilish

Det ska ha varit på Instagram story som Bille Eilish, 18, i veckan postade en uppmaning till sina fans som löd ”Om jag följer din förövare skicka DM till mig & jag kommer avfölja dem. Jag stöttar dig”, rapporterar People och hänvisar till Twitterkonton där man postat skärmdumpar på storyn.

Storyn låg uppe några timmar innan den plockades ned. Fansen uppmärksammade att Billie Eilish under tiden plockat bort så väl Justin Bieber som Chris Brown och skådespelaren Ansel Elgort från sin följarlista. Strax innan helgen visade det sig att hon valt och avfölja alla.

billie eilish skärmdump

Plockade bort Justin Bieber

Varför gjorde hon så då? Stjärnan själv har inte förklarat tilltaget, men fansen spekulerar. Kanske insåg Eilish att det var ett övermäktigt jobb att gå in och avfölja alla de personer som fansen skickade tips i DM om, eller så ville hon inte att det skulle bli så tydligt vilka, kända som okända, hon plockade bort. People skriver att Eilish har ägnat sig åt en hel del aktivism på senaste tiden.

Annons

Billie Eilish stöttar Black Lives Matter

I slutet på maj postade hon en kortfilm om kroppshets, där hon bland annat säger till tittaren att ”Kroppen jag föddes i, är den inte som ni ville? Om jag klär mig i bekväma kläder är jag ingen kvinna. Om jag klär av mig är jag en slampa. Trots att ni aldrig sett min kropp, så dömer ni den – och mig för den. Varför?”.

Hon har även postat flera inlägg till stöd för Black Lives Matter-rörelsen och lagt en länk till dess hemsida i profilen.

Det återstår att se om Billie börjar följa någon igen, eller om hon låter siffran 0 stå kvar.

Foto: TT

Källa: People

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons