Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Bill Skarsgård är världens hetaste skådespelare just nu

25 sep, 2017 
AvSofia Börjesson
Folk är som galna i Bill Skarsgård efter hans prestationer i filmen "Det", och nu ligger han också etta på IMDb:s lista över mest sökta skådespelare i världen.
Annons

Bara veckan efter premiären av Det är Bill Skarsgårds internationella genombrott ett faktum, och om man kikar på allas våran go-to-filmsajt IMDb blir det extra tydligt. I sajtens egna rankingsystem ”starmeter” toppar nämligen Bill Skarsgård listan över mest sökta skådespelare – i världen.

Redan innan inspelningen hade inletts fick han en hint om den uppmärksamhet som skulle följa. I en intervju med Café berättar han om alla kommentarer och det stora intresse som han möttes av efter att de första officiella bilderna på honom som den läskiga clownen Pennywise hade släppts.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

– Det blev jättekonstigt. Jag aldrig gjort något där det funnits sånt intresse på förhand och då hade jag inte ens gjort mitt arbete än, säger han.

Artikeln publicerades först på Cafe.se.

 

Annons