Bildspecial: The Hills då och nu – så mycket har alla förändrats

Så har casten i The Hills förändrats genom åren – bilder 2006 och nu

Tiden går fort när man har roligt och det är svårt att tänka sig att det är hela 13 (!) år sedan det första avsnittet av The Hills sändes. Som en hyllning till årets omtalade comeback The Hills: New beginnings har vi på ELLE gjort en tillbakablick och letat långt ner i bildarkivet för att se hur casten förändrats genom åren.
03 maj, 2019
Det hände sedan med karaktärerna från The Hills
2:22

Efter reklamen: Det hände sedan med karaktärerna från The Hills

(2:22)

Slå på ljud

I år gjorde The Hills comeback och med The Hills: New beginnings i åtanke har vi grävt i bildarkivet för att påminna oss om hur casten faktiskt såg ut när det begav sig. Och även om realitystjärnorna har åldrats med stil är det ändå kul att se hur mycket de flesta faktiskt förändrats sedan starten!

Läs mer: Allt vi vet om The Hills: New beginnings

Heidi Monta goch Lauren Conrad 2006

Heidi Montag – numera Pratt – och Lauren Conrad var BFF:s i början av The Hills. Tills Spencer Pratt kom in i bilden…

Den första säsongen av The Hills drog igång i maj 2006 och det sista avsnittet sändes i juli 2010 och under tiden gick de medverkade igenom såväl personlig utveckling som fysisk – för att inte tala om tiden efteråt. Nu, nio år senare, var det dags att återigen bekanta sig med de flesta från föregående säsonger – och visst var det kul?

Lauren Conrad och Brody Jenner 2009

Underbar, men kort, var romansen mellan Lauren Conrad och Brody Jenner.

Vi på ELLE går igenom hur casten har förändrats – från start till nu.

Lauren Conrad – 2006 och 2019

Lauren Conrad tackade tyvärr nej till att medverka i nya The Hills, men för oss kommer hon alltid vara seriens främsta huvudperson och källan till många ikoniska repliker. Vem kan glömma när hon subtilt dissade Justin Bobby Brescia till Audrina Patridge med:

”Killen bar combatboots till stranden. Jag vet att du inte vill kalla det din pojkvän”.

Eller hur ärlig hon hela tiden var med Heidi Montag om hur lite hon gillade den – då – nya pojkvännen Spencer Pratt.

Heidi Montag – 2006 och 2019

Heidi Montag har utvecklats riktigt mycket genom åren och hennes vänskap med Lauren tog till sist slut på grund av Spencer. Tillsammans med maken och sonen Gunner gjorde hon comeback i The Hills: New beginnings, som hade premiär i juni 2029.

Audrina Patridge – 2016 och nu

Audrina Patridge har hunnit gifta sig, skaffa barn och skilja sig sedan The Hills tog slut. Och efter att ha sett den nya säsongen – är vi inte fler som önskar att hennes relation med Justin Bobby Brescia ska få ett lyckligt slut? Inte?

Justin Bobby Brescia – 2008 och nu

The Hills främsta (ursäkta språket) fuckboy Justin Brescia, a.k.a. Justin Bobby – en man så viktig att han måste ha två namn, som Lauren Conrad ironiskt uttryckte det – kom tillbaka i New beginnings och rörde om, i vanlig ordning alltså. Även om han åldrats sedan vi första gången såg honom är han sig lik. Och vi slår vad om att han fortfarande bär combatboots till stranden!

Spencer Pratt – 2006 och nu

Man kan lugnt säga att Spencer Pratt knappast var den mest sympatiska personen i The Hills. Förhoppningsvis har han mognat sedan dess, även om han rent utseendemässigt inte har förändrats jättemycket.

Stephanie Pratt – 2008 och nu

Spencer Pratts lillasyster Stephanie Pratt var visserligen inte med från början av The Hills, men växte in i en allt större roll ju längre serien pågick. Hon medverkade i nya The Hills och redan innan premiären skapade hon rubriker när hon dissade sin bror och svägerska i podcasten Pratt Cast där hon bland annat kallade dem ”giftiga”.

Brody Jenner – 2006 och nu

Brody Jenner har inte helt kunnat slita sig från rampljuset och han har medverkat i bonussyskonens Kardashian/Jenners relalitysåpor vid ett flertal tillfällen. När det blev klart att han skulle komma tillbaka i nya The Hills skrev han själv på Instagram att han inte vill ”kalla det en comeback”. Och han har åldrats ungefär som ett fint vin, om vi får säga det själva!

Whitney Port – 2006 och nu

Whitney Port var Laurens kollega på Teen Vogue och tittarna gillade henne så mycket att hon fick en egen spinoff i New York: The City. Whitneys realitydagar är numera förbi, men hon har såpan att tacka mycket för när det gäller privatlivet. Det var nämligen via showen som hon träffade maken Tim Rosenman, som jobbade som producent.

Frankie Delgado – 2008 och nu

Frankie Delgado har stadgat sig sedan sist och i år är både han och hustrun Jennifer Delgado med i The Hills: New beginnings.

Kristin Cavallari – 2006 och nu

Många lärde känna Kristin Cavallari genom Laguna Beach, men det var först när Lauren Conrad hoppade av The Hills som hon blev en permanent medlem av casten, som ”den nya Lauren”. Det hann bara bli två säsonger i serien, men idag har hon en egen såpa. I Very Cavallari bjuder hon in till sitt liv i Nashville med maken Jay Cutler.

Jason Wahler – 2006 och nu

Lauren Conrads pojkvän Jason Wahler är tillbaka i New Beginnings, denna gång med både frun Ashley och dottern Delilah.

Jason Wahler och Lauren Conrad pussas 2006

Jason och Lauren dejtade en period under The Hills.

Lo Bosworth –2006 och nu

Lauren Conrads kompis var visserligen inte en av huvudpersonerna, men nog minns vi henne allt. Precis som LC har har Lo tackat nej till att medverka i New beginnings, men vi bjuder ändå på en liten throwback!

Foto: TT

Mer The Hills på ELLE:

Allt vi vet om The Hills: New beginnings

Se trailern till nya The Hills

The Hills gör comeback – och Mischa Barton är med!