Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Bildspecial: Så ser Vänner-skådisarna ut i dag

19 nov, 2019 
AvEmma Castman
Bildspecial: Så ser Vänner-skådisarna ut i dag
Mycket har hänt sedan Vänner hade premiär 1994, inte minst när det kommer till hur skådisarna har förändrats. Här är bilder på originalcasten – då och nu.
Annons

VIDEO: MINNS DU DE STÖRSTA ÖGONBLICKEN FRÅN VÄNNER?

10 ögonblick vi aldrig glömmer från VännerBrand logo
10 ögonblick vi aldrig glömmer från Vänner

 

När Jennifer Aniston blev med Instagram publicerade hon en bild på sig själv tillsammans med hela Vänner-gänget. Det var den första bilden på hela casten sedan 2004 – och ryktet om en eventuell återförening spred sig fort.

Ingen av skådespelarna bekräftade ryktet, men nyligen rapporterade Hollywood Reporter om att planerna på en återföreningsspecial av Vänner var långt gångna. De sa även att alla vännerna samt seriens producenter, David Crane och Marta Kauffman, kommer att medverka i den nya produktionen om allt går som det ska.

HBO Max och producenterna WBTV har avböjt att kommentera – men närmare en återförening än så här har vi definitiv aldrig varit!

Originalcasten – då och nu

Med tanke på att det var 15 år sedan det sista avsnittet av Vänner visades på tv är det inte konstigt att skådespelarna har förändrats en hel del. Här har vi samlat ihop ett gäng bilder från seriens början – och jämfört dem med bilder på skådisarna i dag.

Annons

Rachel Green – Jennifer Aniston

Rachel Green och Jennifer Aniston i Vänner

När Vänner hade premiär var Jennifer Aniston 25 år gammal. I dag är skådespelaren 50 år, och förutom rollen som Rachel Green har Jennifer spelat i rad olika filmer. Däribland Bruce den allsmäktige, The break-up och Murder mystery. Just nu är Jennifer Aniston aktuell i The morning show tillsammans med bland andra Reese Witherspoon.

Ross Geller – David Schwimmer

Ross Geller vs David Schwimmer i Vänner

David Schwimmer var 28 år när Vänner hade premiär, och sedan han spelade rollen som Ross Geller har han synts i tv-serier som American crime story och Band of brothers. I dag är David 53 år gammal och tillsammans med den brittiska fotografen Zoe Buckman.

Annons

Chandler Bing – Matthew Perry

Chandler Bing vs Matthew Perry i Vänner

När Vänner hade premiär var Matthew Perry 25 år gammal. I dag är skådespelaren 50 år, och förutom att spela rollen som Chandler Bing i Vänner har Matthew synts i produktioner som 17 again och The odd couple. Under flera år missbrukade Matthew både alkohol och droger, och i dag är han mycket engagerad i arbetet mot missbruk.

Monica Geller – Courteney Cox

Monica Geller vs Courteney Cox i Vänner

Courteney Cox var 30 år gammal när Vänner hade premiär 1994. I serien spelade hon rollen som Monica Geller, och förutom det har hon synts i bland annat Scream, Dirt och Cougar town. Monica Geller, i dag 55, har även ett förflutet som modell.

Annons

Phoebe Buffay – Lisa Kudrow

Phoebe Buffay vs Lisa Kudrow på Vänner

När Vänner hade premiär var Lisa Kudrow 31 år, och förutom rollen som Phoebe Buffay har hon synts i storfilmer som P.S. I love you och Kvinnan på tåget. I dag är Lisa 56 år gammal och sedan 1995 gift med den franska reklamchefen Michel Stern.

Joey Tribbiani – Matt LeBlanc

Joey Tribbiani vs Matt LeBlanc i Vänner

Matt LeBlanc var 27 år gammal när Vänner hade premiär 1994. I dag är skådespelaren 52 år, och förutom rollen som Joey Tribbiani i Vänner har han synts i allt från Våra värsta år till Top gear. Mellan 2004 och 2006 var Matt även aktuell i sitcom-serien Joey på NBC.

Foto: Warner Bros, TT

Läs mer:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons